.

.

tiistai 28. elokuuta 2012

Happihyppelyä


Olin eilen illalla kävelemässä, kun sade piti taukoa. Kello oli jo lähemmäksi yhdeksää, mikä on minulle tosi myöhä ulkoiluajankohta arki-iltana. Onneksi otin kameran mukaan, sillä iltahämärä ja sateen jälkeen tyyni vedenpinta tekivät maisemasta varsin valokuvauksellisen.Tänään en sitten tyydykään enää pelkkään kävelyyn. Aion uhmata vielä vähän vaivaavaa yskää ja lähteä juoksulenkille. Olen harrastanut juoksulenkkeilyä säännöllisen epäsäännöllisesti reilun kolme vuotta. Hurahdin lenkkeilyyn, kun keksin kotiäitivuosina, että se on helppo ja hyväksyttävä tapa päästä yksin ulos talosta ;). 

Minulle juokseminen on kyllä palkitsevin liikuntaharrastus ikinä! Niin paljon enemmän jäätelöä voin syödä, kun käyn välillä kunnon happihypyllä. 

Mutta miten paljon piuhaa ympärilleen nainen tarvitseekaan voidakseen juosta...

6 kommenttia:

 1. Heipsan :)

  Löysin tällaisen ihanan blogin omani tilastoja vilkaistessani ;) Teillä on kyllä ihanalla paikalla ihana talo! Sisäkuvia odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Juu, tämä on uusi harrastus ja surffailen sinunlaisten konkareiden sivuilta saamassa vinkkejä ;). Samat sanat teidän talosta. Ja sisäkuvia voisin tosiaan laitella ehkä seuraavan siivouspäivän jälkeen...

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Täältähän tämä löytyi! Koukuttava harrastus ja vie takuuvarmasti mukanaan!

  Onnea uutukaiselle <3

  "Unelmien toteuttaminen tekee elämän mielenkiintoiseksi"
  - Paulo Coelho

  VastaaPoista
 4. Hauska tuo viimeinen kuva! Ja sitten joku vielä kehtaa väittää, että juoksu on halpa ja helppo harrastus :)

  VastaaPoista
 5. Niinpä niin :)...Tuohon kuvaan tulisi tietysti lisätä vielä erikoispohjalliset ja liian kalliit lenkkarit ;).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!