.

.

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Keskellä viikkoa


Aamutuimaan huomasin, että vielä joku viihtyy laiturillakin. Hyvä että laiturille on käyttöä! Talon väkeä siellä ei olekaan näkynyt muutamaan viikkoon. Lapsetkaan eivät enää ole halunneet ongelle. Eikä tuolla niin väliä. Toista se oli istuskella onkijan seurana kesällä, kun valo välkehti silmät sirrilleen ja aurinko tarttui lämpimästi kiinni ihoon. 

Pakkailen tässä kamppeita parin päivän työreissua varten. On kiva lähteä reissulle, kun niitä on vain harvakseltaan. Toista olisi, jos jatkuvasti saisi olla pakkaamassa. Parin aamun ja illan arkirutiinit jäävät kotona väliin, eikä se haittaa ollenkaan.

 
Tällä kertaa tiedän mitä haluan ottaa mukaan. Ei ole sitä klassista ongelmaa, että ei olisi mitään kivaa päälle pantavaa. Aion ulkoiluttaa ensimmäistä kertaa elokuun alesta tekemääni löytöä. Esprit Collectionin kamelinvärinen nahkamekko suorastaan vaati päästä vaatekaappiini. Mekko on ehkä turhan väljä, mutta hinta oli sen verran kohdallaan, että mitassa sentti sinne tänne ei haittaa. Ja saanpa vapaasti nauttia reissulla tarjottavista pöydän antimista. Ties vaikka mekko olisi takaisin tullessa jo ihan sopiva!


3 kommenttia:

 1. Ai sää oot jo pakannu , mä vasta aloitan ... Ihana mekko !

  VastaaPoista
 2. Aivan täydellisen ihana mekko, on varmasti upea sun päällä. Itse hypistelin tänään mustaa Marc O`Polon nahkaista kotelomekkoa, mutta pari seikkaa hillitsi ostohaluja 1) hinta ja 2) vyötäröllä hiertävät kesäkilot. Mukavaa työreissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on tosiaan kiva. Ja nyt testatusti mukava myös päällä :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!