.

.

lauantai 1. syyskuuta 2012

Kirppistelyn lomassa pala kakkuaSain tänään kirppiskierrokselle asiantuntevan oppaan. Tarkoituksena oli haalia pojille rakentuvaan leikkimökkiin rekvisiittaa. Kierroksen varsinainen tavoite täyttyikin mukavasti. Niistä löydöistä ehkä jotain tuonnempana. Matkaan mahtui leikkimökkilöytöjen lisäksi myös paljon muuta kivaa; kakkua, teetä ja sympatiaa.Marjamäen Pajutilan kakkuserviisin heikko kohta on sen aiheuttama vakava valinnan vaikeus. Tällä kertaa appelsiini-suklaakakku vei voiton eikä se ollut ollenkaan hassumpi makuelämys.Bonuksena päivään kirpputorilla katseeni osui raskastekoiseen ”hopeatarjottimeen”. Kauan olen vastaavia vilkuillut, mutta nyt löytyi juuri sopiva syksyn kynttilöille. Kynttilöiden lisäksi asettelin tarjottimelle jotain muutakin hopeista, kaunista ja kiiltävää. Asetelma löysi paikkansa tunnelman luojana olohuoneen pöytäryhmästä.2 kommenttia:

  1. Vitsit, tosi kiva, kun olet aloittanut blogin! Löysin tänne vasta nyt ja luin kaikki nyt kerralla. Ihania kuvia sulla täällä.

    VastaaPoista
  2. No hei, kiitos kommentista :). Kirjoittelu on tosi kivaa ja kuvannut olen aina. Nyt siis myös tänne eikä vaan pöytälaatikkoon :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!