.

.

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Örkkejä ja uusi herkku

Talon parvekkeelta voi todistaa jos jonkinmoisia luonnonihmeitä. Tämä taivaan punertava hetki ennen hämärää kesti vain sen pienen hetken kunnes oli jo ohitse. Päivä venähti tänään pidemmäksi kuin pitkään aikaan. Yleensä kiiruhdan kotiin töiden jälkeen, eikä kaupungin houkutukset juuri kiinnosta. Nyt oli kuitenkin pakko lähteä kaupungille hankintakierrokselle. Lapset kun tuntuvat kasvavan viikoissa ulos vaatteistaan. Haussa oli eskarilaiselle mm. uudet saappaat, joita en kuitenkaan onnistunut löytämään.

Kummallista miten eskariin meno tuntuu vedenjakajalta lasten vaatettamisessa. Olin jo ostamassa hauskat Vikingin poikanallesaappaat, kunnes aloin miettiä ovatko ne liian nallemaiset kouluympäristöön. Hullua! Saappaat jäivät hyllyyn ja haussa on edelleen pojalle nalletyyliä neutraalimmat kumipopot.

Farkkuostoksilla koin jälleen hämmentäviä hetkiä. Jostain syystä useat eskari-ikäiselle sopivat housut oli leikattu lahkeista länkisäären malliseksi. En voi kuvitella miltä sellaiset näyttäisivät lapsen päällä. Löysinkin sitten mukavat lököfarkut, joissa oli sopivasti lapsenmielisyyttä taskujen aplikoinnin ansiosta. Ja sattumalta jo aiemmin ostetussa syystakissa on helmassa sama hauska örkkiaplikaatio. Mukavan pikkupoikamainen yksityiskohta :).

Kesän jälkeen tämän talon aikuisille on jäänyt kyseenalainen tapa syödä melkein joka ilta jäätelöä iltapalaksi. Tänään valitsin astetta kevyemmän version herkkuhetkeen. Luonnonjogurttia ja vadelmamysliä. Ei huono tämäkään. Tarkemmin ajateltuna jäätelöönkin voi hieman kyllästyä.... ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!