.

.

maanantai 3. syyskuuta 2012

Syksyistä sopan keittoa
Luonnon väritys kirjavoituu päivä päivältä ja pihaan on tippunut jo muutama punainenkin lehti. Syyskuun ensimmäinen viikonloppu innosti meidät leikkimään syksyn merkeillä.
Viikonlopun kirpparikierroksen huokein hankinta osoittautui aurinkoisena sunnuntaina hyvin hyödylliseksi. Hankin nuo kuvan kolme kattilatarviketta kahdella eurolla lasten soppaleikkeihin.


Muistan omasta lapsuudestani, että kaikenlaisten sörsseleiden sekoittaminen oli ulkoleikeistä niitä parhaimpia. Lasten innostus ”uusiin” kattiloihin osoitti, että mikä oli IN 30 vuotta sitten, voi olla huippukivaa myös tänään.

Innokas kokki ei kuitenkaan välttämättä kattilaa kaipaa. Ontto kanto näyttikin käyvän pojalle kattilasta yhtä hyvin kuin äidin sisustussilmään sopiva kukikas kasari ;).  

 
 Maanantai toi tullessaan arkikiireet ja nyt onkin mielessä taas ihan erilaiset keitokset. Sellaiset nopeat ja näppärät, kaikille maistuvat ja ihan oikeasti syötävät. Olisikohan siinä sopiva postauksen aihe jatkoa ajatellen...

2 kommenttia:

  1. Ihana oivallus tuo pihlajanmarjainen kirjoitus :)
    Ja ontossa kannossa valmistunee soppaa vähän isommallekin porukalle- lienee poika tuumannut, että kattilat on liian pieniä!

    VastaaPoista
  2. Poika on tottunut, että äiti keittää sopat aina 5-7 litran kattilassa. Onko tuo siis ihme, että kaipasi itsekin isompaa kasaria :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!