.

.

lauantai 15. syyskuuta 2012

Syyspuuhia
Olen todennut pelargoniat parhaiksi kesäkukiksi, sillä niistä riittää huonommallakin hoidolla iloa pitkälle syksyyn. Parvekkeella viihtyvät edelleen ihan alkukesästä laittamani istutukset. Pelargoniat ovat kesämuisto, ja syksyn tullen haluan parvekkeelle lisäksi jotain syksyistä.

Ostin torilta nyt ensimmäistä kertaa koristekurpitsoja. Niitä oli tarjolla monen värisiä ja kokoisia. Päädyin valitsemaan kolme keskenään erilaista kurpitsaa, jotka asettelin parvekkeen pöydälle callunan kavereiksi. Syksyn koristukset ilahduttavat nyt keittiön ikkunan alla.

Iltapäivän ohjelmassa oli tänään kahdenkeskinen eväsretki eskarilaisen kanssa. Korvapuusti, leipä ja kuuma sekä kylmä juoma maistuivat ulkoilmassa mitä parhaimmassa seurassa. Retkelle lähteminen ei paljon vaadi, mutta on ihan parhainta ajanvietettä kun sää suosii. Ja jälleen kerran ihmettelen, miksi tällaista tulee tehtyä sittenkin ihan liian harvoin...

4 kommenttia:

 1. Nam korvapuusteja, en olekaan leiponut pitkäään aikaan!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun kävit vierailulla blogissani :) Tulin heti vastavierailulle ja ihastuin ! Niistä kuva-asioista vielä sen verran, että kannattaa pienentää kuvia - blogin tila on aika rajallinen...
  Haleja ja hymyjä alkavaan viikkoosi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa saada vieraita :). Otin neuvosta vaarin ja opettelin kuvien pakkauksen. Olipa hyvä huomata tässä kohti. Pirteää viikkoa toivottelen!

   Poista

Kiitos kommentistasi!