.

.

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Uudet puutarhakalusteet


Mieheni kertoi tässä eräänä päivänä tehneensä loistohankinnan, ostaneensa uudet puutarhakalusteet. Hieman kummeksuin ensin moista hankintaa tähän vuodenaikaan, kunnes näin mistä oikein oli kyse. Kaksi tuolia ja tarjotinpöytä ovat ihanat. Juuri sellaiset mitkä halusin, tietämättä edes että halusin :).

Valkoiset tuolit henkivät mennyttä huvilatunnelmaa ollen samalla ihan tätä päivää. Joku sanoisi ehkä, että tuolit ovat ajattomat. Kaiken lisäksi todella hyvät istua tai löhötä. Tarjotinpöytä on kätevä, mutta myös tuolin leveälle käsinojalle voi laskea juoman. Näen jo itseni tuolissa nauttimassa kesäauringosta, naistenlehdet ja virvokkeet käden ulottuvilla. Vielä 8 kuukautta ja toive lämpimästä toukokuusta....

Huomaatko muuten ylimmän kuvan joutsenen? Se on vakivieras rannassamme. Kaunis kuin mikä! Ja käy nyt kyllä niin hyvin näiden tuolien seuraan ;).Tuolit on nyt kannettu syyssäältä tallin suojaan. Tarjotinpöydälle löysin talvisäilön sisätiloista. Makuuhuoneesta puuttuikin sopiva laskutaso kynttilätunnelmalle ja asia korjaantui paremmin kuin hyvin uuden puutarhapöydän myötä.Näissä tunnelmissa uuteen viikkoon. On ollut mukava huomata, että teitä lukijoita tulee lisää ja sivuilla vieraillaan ahkerasti. Pirteää viikon alkua kaikille toivottelen :).

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kuva heti ensimmäisenä! Olettepa onnekkaita kun teillä on joutsenkin siellä. :) Meillä on yksi tuollainen tuoli ja siinä on tosi mukava istua. Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuo joutsen on kyllä ihana bonus. Surullista vain, että se on yksinäinen... Tuolit ovat todella hyviä istua. Se oli heti seuraava seikka mihin ihastuin niiden ulkonäön lisäksi. Iloista viikkoa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!