.

.

torstai 27. syyskuuta 2012

Viikonloppuna juhlitaan


Viikonlopun lähestyminen tarkoittaa tällä kertaa talossa juhlavalmistelujen kiihtymistä. 3vee on lähiviikkoina täyttämässä 4vee. Lisäksi naisella talossa on kymmenennen kerran 25-vuotis syntymäpäivä. Synttärijuhlia vietetäänkin yhteistuumin tulevana viikonloppuna.

Juhlien lähestyessä on mukava tehdä vähän tarkempia siivoja. Tulee kerrankin tiskattua kynttiläkuppeja ja vitriininlaseja. Onkin oikein hyvä, että välillä on synttärisyy päästä piilopölystä eroon.


.

Juhlavalmisteluihin kuuluu tietenkin myös tarjoiluiden miettiminen. Leipomuksia on tehty jo valmiiksi pakasteeseen. Nythän on oikein muodikasta tarjoilla erilaisia kuppikaakkuja. Päätinkin olla mukana tuossa muodissa ja kokeilin tehdä tällä kertaa suolasen tarjottavan muffinin muotoon. Resepti jauhelihamuffineihin löytyy täältä . Koemaistoin tietenkin muutaman ja totesin oikein kelvolliseksi tarjottavaksi.


Muffinien teossa haastavinta oli malttaa jättää muffinivuoka tarpeeksi vajaaksi. Uunissa leipomukset kohosivat yllättävän nopeasti.


Pojat odottelevat jo malttamattomina juhlia. Taitavat olla päättäneet keskenään, että synttäreistä tuleekin oikeat naamiohuvit. Talossa jatketaan vielä huomenna siivoilua ja väkerretään lisää tarjottavaa pöytään. Saattaa olla, että itse juhlatunnelmastakin nähdään vielä myöhemmin välähdys näillä sivuilla.2 kommenttia:

  1. Kivoja juhlia ja onnea kummallekin sankarille!! Kauhean kätevää täyttää aina 25 niin ei ole vaikeuksia muistaa omaa ikäänsä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)...ja ymmärsit juurikin sen perimmäisen syyn, miksi kannattaa pitäytyä yhdessä iässä :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!