.

.

tiistai 2. lokakuuta 2012

Tekniikkapulma

Sain ystävällisen palautteen, jonka mukaan Internet Explorerin kautta sivuni eivät toistu tarkoituksenmukaisesti. Teksti kuulemma karkailee välillä hassusti kuvien väliin ja itse huomasin, että fonttikin on ihan kökköä.

Harmillista, sillä olen ollut tähän asti täysin tietämätön moisesta ongelmasta. IE ei kuulu kotioloihini ja töissähän ei blogijuttuja harrastella. Mozilla Firefoxilla ja Google Chromella sivut pitäisi näkyä niin kuinka olen tarkoittanut.

Jos joku siellä ruudun toisella puolella tietää kuinka tuollainen IE-ongelma ratkaistaan, olisin kovin kiitollinen ratkaisevasta vihjeestä. Muussa tapauksessa toivon, että IE-käyttäjät kestävät sekametelisopan tai siirtyvät toiseen selaimeen.

Ja sitten päivän kuviin, jotka tällä kertaa eivät liity päivän aiheeseen. ...Ellei aasinsiltana käytä sitä, että tekniikkaongelmat maistuvat ihan puulta (aika huono aasinsilta).

Kuvasin upeat puut pari päivää sitten kävelylenkillä. Toinen ilman lehtiä on niin ylväs ja kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Toinen taas hehkuu keltaisena eikä henno vielä luovuttaa kultaisia lehtiään. Luonto on ihmeellinen, ihana ja antaa uskomattomasti energiaa. Vielä kun ehtisi päivittäin ulos päivänvalossa, niin johan tuntuisi elo keveältä ja arjen pikkupulmat helposti ratkaistavilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!