.

.

torstai 4. lokakuuta 2012

Treffeillä


Töiden jälkeen ei ole ihan pakko joka ilta kiiruhtaa kotisohvalle marketin kautta. Joskus voi tehdä jotain muuta. Voi mennä vaikka treffeille miehensä kanssa. Näin tein eilen ja kivaa oli.

Ohjelmassa oli teatteria ja meidät tuntien, mitäs muuta kuin ruokailua. Jostain syystä tietty tamperelainen pizzeria on muodostunut kahdenkeskisten illanviettojemme vakipaikaksi. Yksi syy paikan vetovoimaan lienee mielikuvituksellisen laaja menu, josta löytyy joka kerta jotain uutta erittäin hyvää.


Näin tälläkin kerralla. Tilatut pizzat ovat kuvissa vielä yhdessä koossa, mutta tapanamme on syödä herkut puoliksi. Sillä tavalla saa maistaa kahta erilaista. 50 kertaa kun käy, niin lista on läpisyöty.Ehdoton suosikkipaikkani jälkkärin nauttimiseksi on Gelateria Italiano, missä tarjoillaan herkullista aitoa italialaista jäätelöä paikan päällä paistetussa vohvelissa. Tällä kertaa koimme pettymyksen, sillä paikka on syksyn tultua auki vain viikonloppuisin.


Italialaista jäätelöä löytyi kuitenkin toisaalta. Ei ihan päässyt tämä peruspirkkavohvelin kanssa tarjoiltu pistaasijätski odotetulle tasolle, mutta ajoi asiansa paremman puutteessa. Ja tietysti tässäkin annoksessa oli makua parantava treffilisä. Aika harvinaista herkkua kuitenkin koko ilta :).

6 kommenttia:

 1. Teillä on sama suosikkijätskipaikka kuin meillä. Haetaan aika usein sieltä myös kotiin pari litraa, lapset saavat aina valita molemmat toivomansa litran. Muutaman kerran ollaan myös jouduttu pettymään, kun paikka onkin ollut kiinni. Viimeksi olemme myös turvautunut Bella Roman jätskiin kuukausi sitten, ja jotenkin se pistaasijäde ei maistunut millekään, vohvelista nyt puhumattakaan. Tietysti seura ja tunnelma korvaa monesti muut pienet puutteet. Myös suosikkipizzapaikka on meillä sama ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä. Jäätelöähän saa myös litroittain...siispä sangon kanssa seuraaville ostoksille :).

   Poista
 2. Kiva,että treffit onnistuivat,vaikka ymmärrän kyllä lievän pettymyksen tuon jälkkärin suhteen ;)
  Mukavaa viikonloppua ja sitten taas työniloa, terveisin lähes äänetön lomalainen :)

  VastaaPoista
 3. Meki testattu Tampereella nuo molemmat, ja nam nam ihan parasta :) onneks jädemesta oli sillon auki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hyvän tunnistaa ja sinne mielellään palaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!