.

.

maanantai 15. lokakuuta 2012

Vielä viikonlopulta


Parhaat tuliaiset matkoilta ovat usein syötäviä. Mieheni palasi viikonloppuna Pietarista mukanaan korea leivonnainen. Jännän suolaisenmakean taikinakuoren sisällä oli herkullista lihatäytettä. Kerrassaan kaunis ja maistuva herkku. Venäläinen koristeellisuus pääsi kyllä oikeuksiinsa tässä piiraassa.


Lapsille isin matkalaukussa oli tietenkin lelutuomisia. Jostain syystä pienimmäinen pojista odotti isin tuovan Pietarista kissanpennun. Minä en kyllä toivoisi yhtään venäläistä kissaa tähän taloon ;).

Tuttavapiirissä virinnyt lemmikki-innostus lienee kannustanut 4veen kissahaaveisiin. Toistaiseksi ollaan kuitenkin pärjätty leikkilemmikeillä, joita poika taluttelee ahkerasti saunatakin vyöt talutushihnoina.


Liitän tähän vielä pari kuvaa orkideasta, jonka toin kynttiläreissullani kotiin Ikeasta. Vuosi sitten onnistuin ostamaan Ikeasta aivan upean orkideayksilön, joka kukki runsaana ja toi iloa pitkään. Toivon, että tämäkin kukka olisi samaa maata. Lupaavia nuppuja siinä ainakin on useita.

Viihtyisää viikkoa kaikille lukijoilleni :)!
6 kommenttia:

 1. Ihana tuo lemmikkikuva ;) Samansorttisia puuhia muistan meilläkin näkyneen kymmenisen vuotta sitten...

  VastaaPoista
 2. Niin minustakin, ja nuo ovat kyllä ihanteelliset lemmikit :).

  VastaaPoista
 3. No todella on kaunis syötävä!!! Orkidea on kuulemma paikkauskollinen, itse taisin kolmen vuoden jälkeen tehdä hallaa omalle orkidealleni jonka oleilupaikan vaihdoin toiselle ikkunalle- nyt on lehdet nahistuneet ja uutta ilmajuurta en ole nähnyt. Kaunis oli, teki aina kukkavanojakin kaksi ja kukkia oli parhaimmillaan 27!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyy pitää orkidea omalla paikallaan. Viimevuotinen kukkaseni saattoi siis kimpaantua, kun joutui joulukuusen tieltä toiseen huoneeseen. Parhaimmillaan on kyllä kukista kauneimpia...ja 27 kukkaa olisin halunnut nähdä :).

   Poista
 4. Wautsi, mikä leivonnainen!

  Tuo lemmikkipuuha on niin tuttua... Meillä ei juuri ole nukeilla leikitty vaan kaikenmaailman pehmoleluilla ja pehmokoirilla erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei synny tässä keittiössä ihan yhtä kauniita pitkoja...
   Ja nuo pehmoeläimet on ihan loistavia tyyppejä. Ruokakin maistuu lapselle aina, jos pehmolle saa tarjota samaa :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!