.

.

torstai 8. marraskuuta 2012

Beautiful Blogger -tunnustuksia


Sain Miculta Onnellinen Kirsikka -blogista näin kauniin tunnustuksen. Kaunis kiitos vielä kerran!
Tunnustukseen kuuluu, että tunnustuksen saaja tunnustaa seitsemän asiaa itsestään / elämästään.

Tässä näitä tunnustuksia tulee:

1. Pidän ruuanlaitosta ja suolaisten herkkujen leipomisesta. Makeiden leipomiseen ryhdyn vain pakon edessä. Onneksi lähipiiriini kuuluu herkkuleipuri, joka pitää huolen, että lapset saavat myös pullaa.

 
2. Roolini naisena talossa on mennyt liian pitkälle. En tiedä mitään ilmastointikoneesta tai ilmalämpöpumpusta. Hädin tuskin saan talon pysymään lämmössä, jos mieheni on kotoa poissa pakkasilla. Tälle asialle pitäisi tehdä jotain.

 
3. Puoli litraa on mielestäni täysin sopiva jäätelöannos.

 
4. Kuljen kotona jatkuvasti tiskirätti kädessä. Luulen, että rätti vielä kasvaa minuun kiinni. En voi sietää muruja ja mönjää tasoilla ja pöydillä. Olen muutenkin järjestyksen ihminen. Mutta se ei koske kaappeja tai kylpyhuonetta, mistä päästäänkin seuraavaan tunnustukseen.

 
5. Talomme kylpyhuone on lähes aina kaoottinen. Emme omista kodinhoitohuonetta ja haaveilen kylpyhuoneremontista, jossa huomioitaisiin myös tämä.

 
6. Raportoin elämämme valokuvakansioihin, jotka ovat minulle todella tärkeitä. Huhtikuusta alkaen on "raportti" tekemättä ja se painaa mieltäni.

 
7. Blogiharrastus on tuonut elämääni paljon uutta mukavaa. Tämän kautta huomaan itsekin selvemmin kaiken kauniin ja kivan ympärilläni. En enää ehdi katsoa televisiota. Sosiaalinen media on paljon kiinnostavampi.

Haluan välittää tunnustuksen tietenkin myös eteenpäin. Tarttukaa tunnustukseen, jos se tuntuu teistä hauskalta. Tunnustuksen saavat minulta seuraavat blogit:


Villa Vaahtokarkki (ihastun joka kerta, kun käyn sivuillasi)
Muotia Matkoja Kauneutta ja Käsitöitä (on Annen esimerkin ansiota, että viimein aloitin tämän harrastuksen)
Alppihovissa (niin kauniita sanoja ja kuvia)


Jatkan iltaani nyt siivouspuuhissa kylpyhuonetta vältellen. Iltapalaksi syön tietenkin jäätelöä. Huomenna onkin vapaapäivä ja viikonloppuna taas juhlitaan. Perjantaitunnelmissa siis torstaiseen tapaani :). 

Kauniiksi lopuksi kuvamuisto elokuulta. Sopii tähän jotenkin paremmin kuin ulkona vallitseva pimeä totuus.Terveisin Katja

12 kommenttia:

 1. Kiitän ja kumarran ! Oli tosi kiva,että ryhdyit bloggaamaan ja että ehkä vähän innostinkin :) Omia tunnustuksia täytyykin tovi miettiä ...

  VastaaPoista
 2. Ilahtunut kiitos! Pitääpä hetki miettiä, mitä sitä tunnustais...Kivoja juttuja olit itse kertonut:)

  VastaaPoista
 3. Ai sullakin on tiskirätti osana vartaloa. Olen kohtalotoveri! Onnea tunnustuksesta! Mukavia bileitä!

  VastaaPoista
 4. voih, mulla ei koskaan ole ollut tiskirättiä osana minua..hmmm, oikeasti sellaista kyllä kaipaisin. Onnea tunnistuksesta ja ihania arjen kauneuksia täällä jaat ja kuvaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Jutta! Ja hienoa, että meitä on erilaisia. Ei kaikilla saakaan olla rättikättä :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!