.

.

perjantai 9. marraskuuta 2012

Iittalasta ulos


Kun kaksi kauniille astioille persoa naisihmistä lähtee Iittalan Lasimäelle, on kauhean edullista ottaa matkaseuraksi pari pikkulasta. Sillä tavalla ostosreissun hintalappu jää huomattavasti huokeammaksi.

Vietin tänään aamupäivän Iittalassa juuri tuollaisella kokoonpanolla. Pysyttelimme etäällä helposti rikki menevistä ihanuuksista, jolloin kiusaus ostoksiinkaan ei käynyt liian voimakkaaksi. Matkaan tarttuikin pelkkää iskunkestävää terästä.

Nyt minulla on kauan haaveilemani upea iso Aalto Teräsvati (504mm). Siinä tullaan tarjoilemaan tämän talon paremmat salaatit ja juhlien syötävät. Pelkäksi kynttiläkupiksi upeus ei tule jäämään, sillä nimenomaan ruokatarjottimena vati on parhainta silmänruokaa.


Tuo Heljä Liukko-Sundströmin kaadin (kuvakollaasissa) viehätti silmääni kaukaakin katsoessa. Tajuan kuitenkin, että sellaista en nyt tarvitse. Kaatimia on kaapeissa jo ennestään, kaadettavia sen sijaan voisi olla lisääkin.

Suklaapuodissa tyydyin suklaasta pelkkiin maistiaisiin. Mukaan nappasin suloisen suklaan sijaan itselleni enemmän luonteenomaisen namipussin.


Koska tänään oli yllättävän kaunis ja kirkas marraskuinen päivä, olisi ollut suorastaan synti viettää koko päivä shoppaillessa ja sisätiloissa.

Kirpeän kuulas syyssää tarjoili ritiseviä vesilätäköitä 4veen riemuksi. Kohmeiset syksyn lehdet saivat kyytiä poikasen iloitessa ulkoleikeissä shoppailureissun päätyttyä. Kiva päivä kaikille asianosaisille.

Ihanaa viikonloppua!
 
Terveisin Katja

7 kommenttia:

 1. Oi, mitä ihanuuksia hyllyt notkuvatkaan!
  Mutta viimeisen kuvan sisässä on vielä suloisempaa kauneutta!!Kunpa itsekin useammin osaisi lapsen lailla nauttia kahisevien lehtien keskellä, pulleiden pilvien alla, kuralätäköissä.....Niin paljon jakaa ympärillämme maisema nautittavaa!!

  Ihanaa isänpäivää teille huomiseen♥
  Ja kiitos, sanoit niin kauniisti Riihipirtillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun vierailit täällä talossa. Olet aivan oikeassa, kaikkein kaunein on lapsen riemu ♥.

   Poista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani! Käypä noutamassa omasi pois...

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen suuri Iittalan ystävä ja noi Aallon teräsvadit ovat suosikkejani, onhan mulla olkkarin pöydällä niistä teräskukka eli alimpana tuo 504 mm, päällä 358 mm ja ylimpänä teräskulho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on siis sarja. Voi, se on varmasti upea kokonaisuus myös sisustuksellisesti. Itse ihastuin tuohon isoon vatiin, kun taannoin olin mukana juhlissa, joissa vadilta tarjoiltiin kaunis salaatti. Olen itse varsinainen salaattikokki, ja Aaltohan kohottaa salaatin ihan uudelle tasolle ;).

   Poista

Kiitos kommentistasi!