.

.

lauantai 3. marraskuuta 2012

Kansainvälistä tyyliä etsimässä


Sain tänään tietää, että viikon päästä on bileet. Osallistumme lampaansyöjäisiin, joissa pukeutumisteemana on kansainvälisyys. Asun tulisi siis ilmentää jotenkin kansainvälisyyttä. Ensin ajattelin, että voi kuinka kivaa. Mutta sitten iski kauhea todellisuus. Aikaa juhliin on vain viikko. Nyt on pyhä ja edessä on aivan täyteen ahdettu arki. Missä välissä ehtisin miettiä ja hankkia jotain kansainvälistä kivaa juhlavermettä?

Vahva epäilykseni on, että kansainvälinen kavaljeerini tulee olemaan varsin hyvätukkainen ja tummaverinen...


Kiireellä kaivamaan kaapeista jotain vähän edes "sinnepäin". Nyt olisi paikallaan omistaa jotain italialaisista huippumerkeistä. Johonkin Pradaan tai mihinlie verhoutuneena juhlatunnelma olisi taattu ja kansainvälinen hehku paistaisi minusta varmasti juhlatilan peränurkkaan asti.

Sattuneesta syystä Pradaa ei kaapeistani löydy. Vahvimmat vaihtoehdot olisivat nyt tässä.

Kultaisen mekon, korujen ja näyttävän vyön avulla voisin ehkä taikoa itsestäni jonkinlaisen Leena Hefner omaasukua Herppeenluoman amerikkalaisen pikkuserkun. Iso tukka ja paljon meikkiä. Hmmm...


Tai ehkä kivempi olisikin amerikkalainen country-tyyli. Pillifarkut, konjakinväriset saappaat, kirjava tunika ja tuo samainen vyö. Tähän asuun voisi hankkia sulkakorvakorut (jos ehtisi) ja lännenhattu viimeistelisi tyylin (mistähän niitä saa?).


Saapa nähdä kumpaan päädyn vai tapahtuuko ihme ja ehdin hankkia jotain uutta. Olisiko teillä ihanaiset lukijat jokin hyvä idea? Miten pukeutua kansainvälisyyttä ilmentäen juhliin, jos ei omista jo valmiiksi kimonoa tai tirolilaismekkoa. Ja mistä löytäisin ne sulkakorvakorut?

Terveisin Katja

9 kommenttia:

 1. Jaa-a. Pitääkö olla hienot vermeet vai tavalliset? Eli mikä on kutsussa asukoodi? Jos miehillä on tumma puku tms., laittaisin jotain hienompaa, jos taas on rennompi meno, laittaisin rennompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rennot juhlat...oikein kiellettiin laittamasta iltapukua (harmi sinänsä) ;).

   Poista
 2. Kumpikin asuvaihtoehto noista kahdesta on tosi hyviä. Sulkakorviksia luulisi löytyvän Bijoux Brigitesta, Glitterista tai Assessorizesta (vai miten noi nyt kirjoitetaan) Jälkimmäisen asun kruunaava hattu saattais löytyä ihan marketin leluosastolta, vaikkei ehkä ihan fiineimpää mallia oliskaan - purkkaa jauhaen lassoköysinippu lanteilla olisit varmaan tosi vakuuttava siitä huolimatta;) Laita kuvia sit lopputuloksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä vinkeistä asusteiden suhteen. Tuo purkkaa jauhava lännennainen on siis toistaiseksi vahvimmilla... Täytyisi sit vain lammasta syödessä ottaa purkka pois :D.

   Poista
 3. Molemmat ovat hyviä, mutta jos vielä kaipaat muita ehdotuksia, ehdotan Almodovar-tyyppistä ratkaisua rennon ja juhla-asun välimaastosta: pinkki tai oranssi peruukki, sen mukainen vahva meikki, tiukka toppi ja värikäs hame, räikeät sukkahousut ja värikkäät korkeat korkokengät (kaikki eri värejä). Tämä on helppo ratkaisu, jos omaa jotain omasta takaa. Tukan suhteen voi myös vääntää isoilla papiljoteilla sekavan kiharakampauksen. Naisia hermoromahduksen partaalla -tyyppinen käyttäytyminen kruunaa asun : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea!! Harmi, että en taida omistaa oikein tarpeeksi psykedeelisiä värejä...käytös kyllä luonnistuisi ;D. Tulevaisuuden tarpeisiin ehdottomasti "korvantaa pantava" idea.

   Poista
 4. Kai tiedät, että Tampereen Työväen Teatteri vuokraa vaatteita ja siellä on vaikka mitä. Mutta tietysti sinne pitää ehtiä sovittamaan ja jonkun kympin se maksaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä varmasti löytyisi vaikka mitä. Nyt tosiaan on aikatauluongelma, kun en ehdi oikein minnekään asua jahtaamaan...Pitäisi saada homma kokoon korkeintaan pienellä sivuaskeleella ruokakauppareissulta :).

   Poista
 5. Kannatan kakkosta, ihanan lämpöisiä värejä ! Et taida ehtiä kirppiksellekään koluamaan,siellä menee vielä enemmän aikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!