.

.

perjantai 16. marraskuuta 2012

Kuvajaisia kodista


Jospa tänään julkaisisin jotain sisustukseen liittyvää, vaikka ulkonakin tuli otettua kuvia auringon paistaessa.

Päivä on ollut vilkas. Olen kyläillyt ja meillä on kyläilty. Kävin myös kampaajalla. Ja vaikka kampaajan peilissä lopputulos näytti ihan hyvältä, en kotona ollutkaan enää niin tyytyväinen. Katselin lopputulosta kotipeilistä varsin kriittisin silmin. Saattaa olla, että huomenna yksi mutka suoristetaan...

Peilistä päästäänkin päivän aiheeseen. Tykkään sisustaa peileillä. Peilit ovat mielenkiintoisia tauluja. Niiden kuva vaihtuu katsojan ja kuvakulman mukaan. Peilit tuovat avaruutta huoneeseen toistaen valon ja tunnelman.

Aikanaan haaveilin kotiini isoista ikkunoista. Kun kodiksi tulikin vanha talo perinteisine ikkunaruutuineen, sain unohtaa lasiseinäunelman. Peilit taitavat vähän paikata tätä puutetta. Näiden peilien kuvajaiset antavat näkymiä talon olohuoneesta.


Tuossa yllä näkyy lasten isomummilta peritty keinutuoli, jonka pehmusteet ensin ajattelin vaihtaa vaaleiksi. Jotenkin tuo punainen on jo ansainnut paikkansa kodissa. Voikin olla, että vaalealla päällystys jää tekemättä. Kuitenkin vaalealle keinutuolille kävisi kuten sohvaryhmälle. Valkoinen vaihtuisi kuin itsestään epämääräisen "vaaleahkoksi" lasten toteuttaessa omia näkemyksiään huonekalujen käytöstä.

Alemmissa kuvissa toistuu talon toinen Singer -ompelukone. Toisen Singerin esittelinkin aiemmin jo kuvatessani yläkerran aulan historiaa henkivää sisustusta. 

Ikkunaruutuun tehdyn peilin hankin eräänä vuonna Lohjan hienoilta menneen ajan joulumarkkinoilta. Se olikin kiva tapahtuma, suosittelen lähistöllä asuville :).
Peilejä löytyy useita muistakin huoneista, joten ehkäpä myöhemmin vielä jatkan aihetta uusilla kuvajaisilla.

Tervetuloa uudet lukijat! Ja kiitos paljon kivoista kommenteista taas kaikille aktiivisille. 

Tunnelmallista viikonloppua!

Terveisin Katja

8 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita kuvajaisia kauniiden peilien kautta!

  VastaaPoista
 2. Kauniita peilejä ja kuvajaisia. Vaalea sisustus on niin kaunis, muttei oikein onnistu koirahuushollissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :). On varmasti järkevää ajatella koiraa sisustusvalinnoissa. Ja olisi varmaan järkevä ajatella myös noita pikkupoikia... Näillä mennään ja siivoillaan usein.

   Poista
 3. Peilit antavat mukavasti avaruutta kotiin, pienempikin tila suurenee kauniisti kuvajaisten avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin :). Peilihän suorastaan kaksinkertaistaa tilan.

   Poista
 4. Kauniita ja tunnelmallisia peilikuvia. Tunnustaudun peilien ystäväksi ja niitä on kertynyt kotiin melkoinen määrä. Tulin tänne vasta vierailulle, mukava tavata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun tulit ja tervetuloa uudelleen :). Seuraillaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!