.

.

tiistai 6. marraskuuta 2012

Tunti aikaa aamulla


Mitä sinä tekisit, jos sinulla olisi arkiaamuna tunti ylimääräistä aikaa?

Työpäiväni karkaavat nykyisellään usein illasta pitkiksi. Päätinkin yrittää nipistää päivää aamusta. Arkiaamuinen lisätunti tuntuu kuitenkin perheenäidistä tietyllä tavalla turhalta, kun lapset eivät ole silloin kotona. Mieluummin viettäisi aikaa illalla perheen kanssa.

Ensin ajattelin hyödyntää aamutunnin kotitöihin, pyykkäämiseen ja ruuanlaittoon. Sitten tajusin, että ellei nainen ole illalla kotona, nuo pakolliset työt tekee mies ;). Päätin käyttää aamuisen aikalisän ulkoiluun hämärässä, iltamyöhäisen säkkipimeän sijaan.

Näitä kuvia napsin sateisen aamun lenkkipolulta. Tuo ylimmän kuvan hämähäkinseitti oli jotenkin kaunis kasteineen kaikkineen. Pokkarikamera ei tässä aivan yllä haluttuun lopputulokseen, mutta jotain tuossa kuvassa silti on.Aamulenkki oli hyvä valinta. Tunsin hyötyneeni venytetystä aamusta. Ja uskokaa pois, kyllä naisellekin jäi kotitöitä vielä illan pimeille tunneille.

Terveisin Katja

12 kommenttia:

 1. Hyvä valinta, nimittäin lenkki kotitöiden sijaan! Ne kun eivät tekemällä lopu... Aamun hämäräkin tuntuu paljon kivemmalta kuin illan säkkipimeys. Tulin juuri koiran kanssa lenkiltä. Hyvä että näki missä tie menee, täällä maalla kun ei katuvaloja juuri ole. Mutta aivan ihastuttava tähtitaivas näkyi!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, kun päätit ottaa omaa aikaa vaikkapa vain tunnin aamusella ja nauttia syksyisestä luonnosta, joka toden totta on kaunis jopa marraskuussa. Sait jälleen napattua upeita kuvia:) Ja ihan totta, kyllä ne kotityöt jaksavat odottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kotityöt ei tekemällä lopu (niin kuin ei ne palkkatyötkään)...todettu monta kertaa.

   Poista
 3. Ulkoilu aamulla piristää kummasti. Mieheni on ollut pari päivää työmatkalla, joten koiran kanssa aamulenkit ovat olleet nyt vastuullani. Ihan mukavaa on ulkoilla aamusella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira onkin hyvä syy saada itsensä aamulla ulos. Pitäisiköhän hankkia koira...hmmm...

   Poista
 4. mahtavaa! Kyllä tunti riittää :D
  Sulle on muuten pieni juttu blogissani:
  http://onnellinenkirsikka.blogspot.fi/2012/11/tunnustuksia.html

  ;) iloista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu! Mieltä lämmittää, todella! Palaan tunnustukseen heti kun aikaa liikenee :).

   Poista
 5. Onnea tunnustuksesta :) olet sen ansainnut! Pyrin myös heräämään joka aamu mieluummin hieman aikaisemmin kuin viime tipassa, näin jää paremmin aikaa itselle. Joskus olen haaveillut jopa salille lähtemisestä aamutuimaan, siihen en ole kyllä vielä kyennyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne, aika mukavaa :). Aamusali olisi kyllä melkoinen suoritus...

   Poista
 6. Olen aivan kade sun aamuiselle reippaudelle!
  Tuo viimeinen kuva hellii minun silmääni,vaikka kauniita ovat kaikki kuvat- ajattomia ja niissä hetki viipyy pitkään!

  VastaaPoista
 7. mä ehdottomasti kannatan tuota meditatiivista oman ajan ottamista--se kantaa pidemmälle kuin ne kotityöt:) ja tosiasiahan on, että ne ei lopu koskaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!