.

.

tiistai 13. marraskuuta 2012

Valoa pimeyteen

  

Otin tänään askeleen kohti joulua hankkimalla joulukonserttiliput. Saara Aalto ja Tomi Metsäketo saavat tänä vuonna virittää meidät laulaen joulutunnelmaan. Konsertti pakottaa rauhoittumaan kesken työntäyteisen joulunalusviikon. Sitä odotan ja sille järjestän ajan.

Lippuja hankkiessa kyllä mietin, olisiko aika rauhoittua sittenkin jo nyt. Arjen tahti lienee pehmittänyt pääni, sillä piinasin lippupisteen tyttöä väittämällä konsertin naisesiintyjää kivenkovaa Johanna Kurkelaksi. Tällä kertaa asiakas ei ollut oikeassa, eikä Saara muuttunut Johannaksi vakuuttavasta esityksestäni huolimatta....


Sunnuntaina laitoin ikkunoiden väliin jo perinteiset kyntteliköt. En pidä kynttelikköjä niinkään jouluvaloina, vaan pimeän ajan piristäjinä ja tunnelmanluojina. Porot pääsivät myös takan reunukselle talviseen tapaansa. 

Seuraavan asteen valaistukseen saisikin järjestää jo luontoäiti toimittamalla ulos pysyvämmän valkean peitteen. Odotan saavani myös talosta talvisia kuvia, joilla voisin päivittää blogini ajankohtaisempaan ulkoasuun.
  

Valoisaa viikkoa pimeydestä huolimatta!

Terveisin Katja

10 kommenttia:

 1. Hih... mahtoi tyttö pyöritellä päätään tai jopa ääneen ihmetellä, sen jälkeen ku lähdit ;D
  Todella kaunis poro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöparka oli helteessä, kun vaadin Kurkelaa esiintymään :).

   Poista
 2. Mekin mennään joulukonserttiin Johanneksen kirkkoon kuuntelemaan tenori Hannu Jurmua ja Kaartin soittokuntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tiedossa hieno konsertti myös siellä!

   Poista
 3. Kaunista tunnelmaa välittyy kuvista!
  Konsertti kuulostaa hyvälle, oli naislaulajana kumpi tahansa ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen :). Olen kyllä samaa mieltä. Kumpikin aivan upeita laulajattaria.

   Poista
 4. Joulukonsertit ovat ihania joulumielen tuojia <3 Oli sitten kirkossa tai konserttisalissa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Konsertti kuuluu asiaan, kun joulu lähestyy :).

   Poista
 5. Jouluinen musiikki on kyllä kärkipäässä joulutunnelman luomisessa totta tosiaan! Saara Aalto käyttään ääntään niin hienosti, että joulukonsertissa varmasti juurikin omiaan :) Meillä käydään puolestaan hakemassa ripaus jouluiloa teatterista. Saiturin joulu tulee TT:n näyttämölle ja niin tykkään siitä tarinasta. Onhan se hiukan jänskä, mutta hieno joulutarina kerrassaan.

  Valoa ja iloa, Niina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Niina, kiva kun jätät viestiä :). Itsekin uskon, että Saaran ääni pääsee joulukonsertissa oikeuksiinsa. Teatteri tosiaan on myös hyvä valinta...milloin tahansa. Viime vuonna olin esikoisen kanssa katsomassa Ahaa Teatterin Viirun ja Pesosen joulu -näytelmää. Sitä suosittelen myös lämpimästi. Tarina oli valloittava seurata myös aikuiselle ja lapsi nautti täysin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!