.

.

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Yhtä juhlaa...Isänpäivä on vähintään yhtä paljon lasten päivä. Meillä Onnea vaan -lauluja viriteltiin jo viikolla useaan otteeseen eivätkä pienet malttaneet pitää salaisuutta itse tehdyistä tärkeistä paketeista. Isiä on siis lahjottu mennen tullen jo useamman kerran.

Isin juhlaviikot huipentuivat perinteiseen aamupalahetkeen, jossa isille tarjoiltiin herkkuja isin oman bravuurin, mikropuuron sijaan. Itse jo tällä iällä pystyin pitämään lahjasalaisuuden aamuun saakka ja yllätin mieheni mieluisalla kirjalla, jonka aion kyllä lukea itsekin.


Täällä blogimaailmassa minulla on myös aihetta juhlaan, sillä uusi blogiystäväni Satu halusi muistaa minua hienolla tunnustuksella. Kiitos Satu kauniista eleestä, joka lämmittää mieltäni!


Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

Minulla oli kunnia jakaa jo aiemmin tällä viikolla tunnustus muutamalle ihanalle blogille. Nyt haluan antaa tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville huomionarvoisille blogeille, joiden parissa itse viihdyn:

Onnellinen Kirsikka
Ehkä ostin ehkä en
Arjen iloja etsimässä
Designer´s Life
Tässä ja nyt, unelmien kera 

Lupailin julkaista täällä juhlavia tunnelmia myös valmistautumisesta eilisiin teemapirskeisiin, joiden kansainvälistä pukeutumisteemaa pähkäilin viikko sitten.

Kimaltava lippumekko osoittautui oivalliseksi valinnaksi monenkirjavan juhlakansan keskellä. Samanlaista ei ollut kellään, enkä ihmettele sitä yhtään. Vaati vähän pokkaa lähteä lipputyttönä ulos talosta, kun oma tyyli on jotain aivan muuta.

Säilön nyt kimalluksen odottamaaan seuraavia naamiaisia. Tai ehkä tulee vielä eteen Lontoon reissu, jota saattaisin hehkuttaa asuvalinnalla....kotisohvalla.


Säkenöiväksi lopuksi toivotan onnea kaikille isille. Eritoten tietysti omalle ihanalle isälle, joka saattaa näillä sivuilla päivän mittaan piipahtaa <3.

Terveisin Katja

12 kommenttia:

 1. Vautsivau, mikä mimmi! Kyllä teidän isin kelpaa... ;o)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta ;) Magee asu, säilö ihmeessä jatkokäyttöä varten!! Siipalla ilmeisesti ainakin hiuskuontalo oli uusiutunut juhlalookiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasit aivan oikein, siipalla oli epätavallisen tuuhea kuontalo ;).

   Poista
 3. Onnea jo toisen tunnustuksen vuoksi, hienosti olet saanut lukijoita :)
  Tuo asu on aivan mainio ja on varmasti herättänyt ansaittua huomiota <3

  VastaaPoista
 4. Onnea uuden tunnustuksen vuoksi. On mahtavan upeaa, että olet osa blogikirjoitteluun hurahtaneiden joukkoa :)

  Asunne mahtavat!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :). On upeaa olla hurahtanut näin kivaan harrastukseen. Ja kiitos innoittavasta esimerkistä kuuluu osaltaan myös sinulle.

   Poista
 5. Kiitos tunnustuksesta! Tuo mekko on ihana, vaikka en minäkään tuota muutoin kuin naamiaisissa käyttäisi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos tunnustuksesta! Tuo mekko on ihana, vaikka en minäkään tuota muutoin kuin naamiaisissa käyttäisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!