.

.

tiistai 4. joulukuuta 2012

Terveisiä Lanzarotelta


Blogihiljaisuuteni syynä on lomamatkan kylkiäisinä tullut nettipaasto. Kiitos kommenteista, jotka luin vasta nyt palattuani. Jokunen uusi lukijakin on tullut joukkoon. Miten ilahduttavaa :).

Viimeöinen paluu etelästä tarkoitti noin 45 asteen muutosta lämpötilassa. Pakkasen yskittäessä ja kuivattaessa ruskettunutta ihoa lomamuistot lämmittävät.

Aamu- ja iltalenkkejä merituulen raikastamalla rantakadulla, aurinkoa, uimista, hiekkaleikkejä, pallopelejä, patikointia, herkullista ruokaa notkuvista pöydistä, jäätelöä rajattomasti, jokapäiväiset päiväunet ja ennen kaikkea yhteistä aikaa perheen kanssa.

Tuliaisina aurinkoa myös teille rakkaat lukijat.
Lanzarote esitteli meille kauneutensa, joka värittyi aina uudenlaiseksi päivän edetessä aamusta iltaan. Säätila oli varsin vaihtelevainen ja saattoi yllättää yht´äkkisellä sadekuurolla. Pari ensimmäistä lomapäivää olivat pilvisiä, mutta onneksemme aurinko innostui sitten myös paistamaan riittämiin. Tuuli oli läsnä kaiken aikaa, mikä hieman hillitsi allaselämää.

Lasten kanssa reissatessa kohde oli erinomainen, sillä tekemistä ja uusia kavereita riitti. Kaikkialla oli siistiä ja mukavan rauhallista.

Voitte kuvitella, että nyt pyykättävää riittää. Onnekseni minulla oli mahdollisuus tämän yhden päivän lomaltapaluulomaan. Pää on vieläkin ihan pilvissä. On sellainen hassu keinuva olotila lennon jäljiltä. Samanlainen kuin usein laivalta tullessa. Enkä haluakaan laskeutua maan pinnalle ihan hetkeen.

Aurinkoisin terveisin Katja

8 kommenttia:

 1. Oi, ihania lomakuulumisia ja -kuvia :) Kyllä on varmasti melkoinen lämpötilashokki tänne pakkaseen tuleminen, kun mulla on jo lievää shokkia, kun lämpötila laski niin nopeasti nollasta lähes pariinkymmeneen asteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Shokissa ollaan joo koko sakki. Haaveilen jo eläkepäivistä etelässä ;).

   Poista
 2. Kiitos kuvien välityksella tulleesta auringosta (hytinää) :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihania kuvia! :) Kyllä kelpaisi etelänmatka minullekin!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa pakkaseen ja terveisiä Tallinnasta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinäkin siis päätit lähteä "etelään". Onneksi pahimmat pakkaset ovat jo hellittäneet.

   Poista

Kiitos kommentistasi!