.

.

lauantai 16. helmikuuta 2013

Aikaa ystävyydelle


Tervetuloa taas uusille lukijoille. Mukavaa, että teitä liittyy joukkoon.

Tänään julkaisen ystävänpäivää henkiviä kuvia. Päivähän jo oli ja meni. Posti kuljetti kortteja, syötiin sydämellisiä herkkuja ja miehetkin taipuivat markettiin tulppaaniostoksille.


Ystäville pitäisi järjestää enemmän aikaa. Huomaan itse olevani kuin talvihorroksessa sosiaalisissa suhteissani. Pimeään ja kylmään vuodenaikaan elämä ajautuu niin helposti arkirutiineihin, ja kaikki vähänkin enemmän luovuutta ja energiaa vaativa jää toteuttamatta. Niin nurinkurista, sillä kaikenlaiset kohtaamiset juuri toisivat energiaa. Onko teillä lukijoilla vastaavia kokemuksia vai olenko ainut talvilaiskimus näillä taajuuksilla?

No, valon lisääntyessä korjausliike on onneksi jo tehty ja naistenpäiviä ja kyläilyjä kalenteroitu. Pikkuloma kaksin puolison kanssa olisi myös toiveissa. Jospa minut yllätettäisiin... Miehet eivät yleensä ymmärrä vihjeitä, mutta ehkäpä tässä asia tulee aika selvästi kerrottua ;). Aina jaksaa paremmin, kun on jotain mitä odottaa <3.

Ystävällistä viikonlopun jatkoa!

Terveisin Katja

8 kommenttia:

 1. En oikein ole jaksanut talvella tavata ystäviä, kyllä kaikki aika menee töissä ja kotona perheen kanssa. Toivotaan että kevät tuo muutoksen tähän asiaan .... ja sairastelu kierre loppuisi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairasteluja tähän tosiaan ei enää kaivattaisi. Mutta kiva kuulla kohtalotovereista...talviunilla on muitakin :).

   Poista
 2. Tunnustan riittämättömyyteni mitä tulee sosiaalisiin suhteisiin talvisaikaan. Tapaan ihmisiä jos he vaivautuvat käymään luonani, muuten on aika niukkaa :) On niin totta, että jaksaa paljon paremmin kun on jotain kivaa mitä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaliskuu lasketaan vielä laiskoihin talvikuukausiin, mutta olisiko huhtikuussa jo meidän aika?

   Poista
 3. Mulla ei oo sisustuksellisesti mitään annettavaa nyt :D Se on jotain talvimasennusta tai jotain syväjäätymistä, mutta ehkä kevät sen siitä sulattaa!!! heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, allekirjoitan myös sisustusjäätymisen. Haluaisin sisustaa vaikka mitä, mutta en jaksa en pysty en kykene ;).

   Poista
 4. Ihanan näköisiä sydänleivonnaisia ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!