.

.

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kevättä kengissä


Niin on kevytkenkäinen olo, kun huhtikuun loppu jo häämöttää. Elämä on valoisaa kaikin puolin. Karkasimme viime viikonloppuna miehen kanssa kaksin kaupunkireissulle. Keväinen aikuisten viikonloppu on jo perinne. Niin kuin sekin, että joka vuosi keskustelemme matkasta vähän kauemmaksi. Prahassa olisi ihana käydä, mutta niinpä vain kotoinen pääkaupunkiseutu voitti jälleen. Ehkäpä nuo Euroopan hienot kaupungit ovat olemassa vielä, kun lapset ovat vähän isompia (ja voivat tulla mukaan ;)).

Aikuisten viikonloppuna pääsin päivittämään myös omaa vaatekaappia kevätkuosiin. Olen kauan haaveillut kirkkaanpunaisista kengistä, joita en löytänyt vieläkään. Ongelmana on löytää juuri oikea kylmänpunainen sävy ja sopivan maltillinen koron korkeus. Nykyisellään kaupat pursuavat huikean korkeita korkkareita, joiden kanssa nousisin epäilyttävän hujopin mittoihin. No thanks!

Nämä uutukaiset vaaleanpunertavat avokkaat paikkaavat punaisten popojen puuttumista kyllä varsin mukavasti. Kenkien sävyyn löytyi myös pari keväistä yläosaa. Hyvästi mustat ja muut tunkkaiset koltut!


Vappu katkaisee tulevan viikon ihanasti. Viritimme jo palloja keittiön kattoon. Tarkoituksena on viettää vappupäivänä brunssia kotosalla ja jännätä ankanuittokisassa voittaako oma ankka-arpa palkinnon. Tuossa alla on kuvaa vuoden takaisesta ankanuitosta. Tapahtuma kerää nämä rannat täyteen vapun juhlijoita. Jos sää suosii, ankanuittoa hyväntuulisempaa tapahtumaa saa hakea.
Vielä ei ole myöhäistä jakaa seinäkalenterin huhtikuista mietelausetta, joka kiteyttää myös blogini perimmäisen tarkoituksen.


Tervetuloa vielä uusimmalle lukijalle joukkoon. On mukava huomata, että blogissa käy säännöllisesti lukijoita, vaikka olen ollut talven aikana varsinainen laiskuri näissä touhuissa. Voi olla, että kesän lähestyminen saa minut taas aktiivisemmaksi bloggaajaksi. Kaikenlaisia kivoja aiheita ainakin vilistää mielessä ja valoisat illat torjuvat tehokkaasti talvista lamaannusta.


Sydämellistä viikonloppua!

Terveisin Katja

12 kommenttia:

 1. Parisuhde viikonloput ovat paikallaan aina välillä!
  Kivoja vaate- ja kenkälöytöjä olet tehnyt!
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä pienet irtiotot ovat paikallaan. Eikä tarvitse edes mennä kauas :).

   Poista
 2. Jee, tämä oli varsinainen 'varaslähtö' vappuun - ilmapalloja ja hienot pinkit kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Varaslähtö vappuun :). Pitää fiilistellä ennakkoon...yhden päivän juhlat on ihan liian lyhyitä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö vaan. Pinkin lisäksi keväällä mieli kaipaa aina heleää vihreää. Sitäkin olen haalinut vaatekaappiin :).

   Poista
 4. Kauniit kengät olet löytänyt ! Hyvä, että tekin vaalitte kahdenkeskisiä juttuja, arjen hyörinässä ei aina muista ;) kivat myös nuo kengät peilin edessä, kankaisiako ovat ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätkengät :)! Treffit pitää järjestää aina välillä. Se on virkistävää. Nuo pikkukengät peilin edessä ovat todella kankaisia. Löysin ne muutama vuosi sitten kirppikseltä jonkun käsityöläisen myyntipöydästä. Ne onkin yksi mun lemppari sisustusjutuista, joihin en edes kyllästy. Kuvaavat hyvin talon naisen kenkämieltymyksiä...saappaita saisi olla joka lähtöön ;).

   Poista
 5. Varmasti virkistävä reissu aikuisten kesken! Teillä onkin paraatipaikat ankoille omasta takas ja ilman tungosta :) Kauniit kengät ja mekko!

  VastaaPoista
 6. Ihania Tilda-kenkiä kankaasta. Olen intohimoinen Tilda-ompelija, joten olipa kiva bongata sellaisia täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nuo kengät ovat kyllä oivallus. En tiennytkään, että ovat Tildaa :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!