.

.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäiväviikonlopun touhuja


Ihana äitienpäivä. Päiväkodissa oli koristeltu äidille muffinssi ja värkätty sitruunalla hajustettua ja värjättyä jalkakylpysuolaa iloisen keltaiseen purnukkaan. Mikä mahtava lahjaidea. Ja sitten ne liikuttavat itse tehdyt kortit ja piirrustukset, joita oli tietenkin useita. Monissa myös äidin kuva. Erityisen maininnan ansaitsevat kuvissa esiintyvät kuohkeat hiuskuontalot. Rakkaita!


Viikonlopun sää suosi ulkotouhuja, kuten toivoin. Sain istutettua kaikki 27 äitienpäiväkukkaa. Uusi paviljonkikin saatiin kasaan ja keinuun uusi musta katto vanhan rikkoutuneen tilalle.

Tuon paviljongin hankimme Clas Ohlsonilta. Aiempi Jyskistä hankittu paviljonki kesti kolme kesää, eikä siitä ollut enää tänä vuonna pihan kaunistukseksi. Homeinen ja kauttaaltaan kauhtunut katos oli pikemminkin kauhistus. Toivottavasti tämä malli sietää hieman paremmin kotimaisia sääolosuhteita. Seuraavaksi paviljonkiin pitää saada Ikeasta muutama valoverho tunnelmaa tuomaan.

 

Äitienpäivänä tuli herkuteltua ylen määrin kakuilla ja juhlalounaalla. Herkkuja sulattelin auringonpaisteessa parvekkeella. Ulkoilmaelämä maistuu taas niin ihanalta. Miten paljosta ihminen jääkään paitsi kylmänä talvikautena. Vai tuntuisiko kevät ollenkaan näin huikealta, jos sitä ei edeltäisi pitkä kylmä kausi?


Lämpimin ajatuksin uuteen viikkoon.

Terveisin Katja

12 kommenttia:

 1. Pihapiirissä alkaa jo näyttää kesäiseltä , paviljongilla varmasti käyttöä ! Ihanan näköisiä kuvia <3 Ja nuo lapsilta saadut lahjat , aarteista parhaimpia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten tekeleet on tosi aarteita. Säilön niitä laatikkoon :).

   Poista
 2. Ihana paviljonki!
  Kyllä kevät on upeaa aikaa, nyt kun puutkin jo vähän vihertävät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ainakin tällainen kevät, jolloin aurinko paistaa ja saa jo esimakua kesästä :).

   Poista
 3. Tuo huikean ihana oli osuvasti sanottu. Niin ihana päivä niin kaikin tavoin<3
  Onni on olla äiti<3
  Vielä ehtii toivotella suloista äitienpäivää♥

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen piha :) kyllä tuolla kelpaa kesäpäivä viettää. Tosi kiva idea tuo sitruunalla hajustettu jalkakylpy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Olen täysin ulkoilmaihminen, kun säät suosivat. Pihan on siis oltava viihtyisä :). Itse tehty jalkakylpy on tosi kiva lahja ja tarpeellinen myös.

   Poista
 5. Ihanalta näyttää. Niin mukava blogi että jään lukijaksi. Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kiitos ja tervetuloa :). Tulenkin heti vastavierailulle :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!