.

.

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappua


Vappu on yksi kivoimmista kalenterijuhlista. Rento meininki, ei turhaa tärkeilyä. Fiiliksen mukaan voi tehdä jotain kivaa tai sitten olla tekemättä. Melkein joka vuosi on tullut jonkinlainen vappubrunssi järjestettyä. Tänä vuonna kylässä oli kavereita. Lapsilla juuri niin kova ja kiva meno kuin neljällä alle kouluikäisellä pojalla voi olla ja aikuisilla melko hyvät mahdollisuudet nauttia melko rauhassa brunssiherkuista ja seurasta. Kiitos vaan asianosaisille, jos eksytte blogin puolelle.

Brunssipöytään kokosin sokeriherkkujen lisäksi salaatteja, suolasia piirakoita ja hodareita. Pöydän gourmetia edustivat vieraiden mukanaan tuomat tiikeriravunpyrstöt, jotka emäntä osasi juuri ja juuri keihästää grillitikkuihin.


Ohjelmaan kuului ankanuiton seuraaminen. Virtaan lasketut 7000 ankkaa toimivat arpoina, jotka oli myyty etukäteen. Nopein ankka maalissa voittaa jne. Meillekin osui yksi varsin hyödyllinen arpavoitto, vaikka pääpalkintona ollut moottorivene meni taas sivu suun. Oman mielenkiintonsa päivään toi eskarilaisten oma ankkakisa, jossa lasten tuunaamat kylpyankat uivat kilpaa omassa sarjassaan.


Vapusta alkaa todellinen kesän odotus. Kaivetaan esiin tennarit ja varataan lippalakitkin käden ulottuville. Jos vaikka jonakin aamuna lämpömittari näyttäisi jo yli kymmentä astetta... Se on taas himpun verran todennäköisempää, kuin viime kuussa.


Vapputerveisin Katja


10 kommenttia:

 1. Kuullostaapa hauskalta tuo ankkakisa:)
  Mukavaa vapunjälkeistä elämää sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ankat ovat hauskoja, hyväntuulisia :).

   Poista
 2. Ihanat tarjoamiset olit tehnyt!
  Me olimme piknikillä, sekin oli mukavaa, kun aurinko paistoi koko päivän!
  Minustakin vappu on kiva juhla, tästä se kesä alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piknik on oiva tapa viettää vappua. Kesää kohti mennään...

   Poista
 3. Maukkaan näköiset herkut teillä brunssilla! Huomasinkin, että pikku herra oli voittanut itselleen varsin hyödyllisen palkinnon :D Venettä tavoittelemaan sitten ensi vuonna jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Vene tosiaan sopisi tuohon laituriin...sillähän voisi siippa sitten tehdä työmatkat ;).

   Poista
 4. Kauniita ja makoisia herkkuja. Mukavaa toukokuuta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!