.

.

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Early bird - astiaostoksia


Millaisesta mukista sinä juot aamukahvisi?

Itselläni on fiilismukeja. Ei ole ollenkaan sama, mistä kupista aamu alkaa. Vakikalustoon kuuluu Iittalan iso valkoinen Taika-muki, joka kuitenkin kesällä tuntuu liian talviselta. Kaapissa on myös valikoima muumimukeja möröstä suloiseen niiskuneitiin, mutta muumimukien vetoisuus ei vastaa aamuista kofeiinintarvettani. Hyväkin fiilis muuttuu helposti möröksi jos kahvikannulla pitää käydä liian usein.

Ehdin jo jonkin aikaa metsästää mieleistä kesämukia, kunnes nyt löysin Sokokselta Pip Homen astiasarjan, jonka Early Bird -mukeihin ihastuin oitis. Arvoin hetken beigesävyisen ja vaaleansinisen mukin välillä. Päädyin sitten raikkaaseen siniseen, joka on pikkuhiljaa valtaamassa nurkkaa jos toistakin talomme sisustuksesta.

Voiko päivä alkaa huonosti, jos nauttii kahvinsa näin kauniista mukista?Heinäkuun muuttuminen suorastaan koleaksi on saanut minut haikailemaan lämmön perään. Kylmenneet ilmat ovat pakottaneet sisätiloihin ja sisällä oleskelu on tuonut paineen järjestellä paikkoja, siivota, touhuta, tehdä kaikkea sellaista mitä ei nyt millään jaksaisi. Onneksi sääennuste lupailee jo huomiselle ulkoiluilmoja. Jossain oli jopa puhetta tulevasta helteestä. Toivotaan, että ennuste toteutuu ja laiskat kesäpäivät löhötuolissa aurinkovarjon alla saavat jatkua. Tähän loppuun muutama helteisen aamuvarhaisen valokuva parin viikon takaa.
Terveisin Katja

8 kommenttia:

 1. Minulla on yksi kuppi aamukahveja varten, kaunis ja suuri, löydetty kirpparilta. Vieraille on kuppeja vuodenaikojen mukaan. Nuo Pipin kupit ovat suloisia, en vain pidä kupin mallista (olen kauhean nirso). Ja helteitä takaisin toivon minäkin ja sitä että kesä jatkuisi vielä piiiitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppislöydössä on tarina mukana. Tuskin olet kovin nirso, aamukahvimuki on vakava asia :D.

   Poista
 2. Nää on niin kauniita...
  En ole hankkinut itselle, kun olen niin laiska käsin tiskaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdin myös jaksanko tiskata nämä käsin, mutta kauneus voitti käytännöllisyyden :).

   Poista
 3. Söpösiä mukeja :-)
  Minulla on täällä mökillä monta GG:n mukia ja päivä alkaa niillä. Mukin valitsen fiiliksen mukaan.
  Loma lähenee loppua, joten kyllä ne helteet saisivat tulla takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GreenGaten astiat ovat kyllä myös aivan ihania. Aamu valkeni täällä vielä kovin pilvisenä, mutta toivotaan...

   Poista
 4. Kauniita lintumukeja oletkin löytänyt ! Mulle ei vaan sovi se käsin tiskaaminen ;) Meidän mukiosasto on vallan sekalaista seurakuntaa, pitäis kyllä sitä osastoa vähän uusia ... Huomenna lämmintä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kannattaakin varjella kauniita kynsiäsi ja kieltäytyä tiskeistä. Mulla ei ole mitään menetettävää sillä saralla :D. Nyt tosiaan on jo lupaavan lämmin. Huomista odotellessa siis :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!