.

.

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mansikkaöverit ja elämänohjeet marjabaarista


Eilisen postauksen mansikkainen aihe jatkuu. Pilvinen lauantai hyödynnettiin reissulla marjabaariin. Saaliina 15 kiloa mansikoita.Vietimme keittiön pöydän ääressä parin tunnin mansikkasulkeiset, joiden tuloksena suurin osa saaliista päätyi pilkottuna ja sokeroituna pakkaseen. Mutta silti aivan liikaa marjaa katosi jonnekin, parempiin suihin. Voin kertoa, että mansikkaähky ei ole mukava olotila, ainakaan näin isolla mahalla raskaana ;).


Suttisen marjabaarissa myydään lähiherkkuja joka lähtöön. Marjaiset juomat houkuttelivat kauniissa pulloissaan ja mansikkalimonadia ostin mukaankin.

Marjaherkkujen lisäksi vinttipuoti tarjosi elämänohjeita, joita olen kyllä erinomaisesti noudattanut tänä kesänä, osin ihan pakostakin. Jollekulle ahkerammalle voisi olla paikallaan hankkia patalappu tai tyyny muistutukseksi elämän oikeasta marssijärjestyksestä.
Terveisin Katja

6 kommenttia:

 1. Mansikat ovat terveellisiä ja herkullisia :) Ihana marjabaari, alkoi tehdä mieli mansikkalimsaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikkalimsassa oli aito mansikkamehun maku. Tosi hyvää :).

   Poista
 2. Ei ole mansikan voittanutta :)

  VastaaPoista
 3. Mansikat on ihania, mutta niin myös vadelmat <3 Tänään maistoin kesän ensimmäiset - nam! Tuo mehu on varmasti herkkua myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vadelmia en ole vielä maistanut, mutta perjantaina on taas toripäivä :). Mökillä on tullut syötyä mustikoita ja ahomansikoita suoraan puskista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!