.

.

maanantai 19. elokuuta 2013

Yhä sinertyvää


Lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille :). Keväällä kerroin uudelleensisustusinnostuksesta, jonka myötä olohuoneemme väritys vaihtui. Halusin eroon kaikesta punertavasta ja tilalle lisää valkoista ja raikasta sinertävää. Tuo olohuonepostaus löytyy täältä. Kesähelteiden väistyttyä kiinnostus sisätilojen kohentamiseen on jälleen herännyt. Nyt vuorossa on keittiö. Näen keittiössä vielä aivan liikaa punaista!

Nyt on tilauksessa keittiöön uusi valelaskosverhokappa. Ashley Wilden sinivalkoraitainen verhokangas tulee raikastamaan keittiön. Kangas on samaa Kodin1:sen tilausmallistoa kuin keväällä olohuoneeseen teettämissäni verhoissa. Nyt pitäisi vielä malttaa odottaa uusia verhoja pitkä kolmen viikon toimitusaika.


Muutakin pientä sinistä olen hankkinut. Nuo Iittalan Kastehelmi tuikut ovat ihanat. Ostin ne asuntomessujen sisustushallista sillä ajatuksella, että ne päätyisivät vielä myöhemmin koristamaan kastepöytää.


Hempeää sinistä löytyy lisää sieltä täältä. Voisiko väriviehätyksestä tehdä johtopäätöksiä? Kyllä! Näyttää vahvasti siltä, että nainen talossa saa pitää ainoan naisen erityisasemansa perheessä myös jatkossa. Vaaleansinisiä valmisteluja tehdään myös uutta perheenjäsentä varten. Ja tässäkin toimitusaika on enää viikkoja. Aika ihanaa <3. Terveisin Katja

18 kommenttia:

 1. Että poikako olisi tulossa ...? Kauniit nuo kynttilälyhdyt, sain juuri itse lahjaksi samaa sarjaa samanvärisenä ison pulla/ kakkulautasen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasalaatua ennustetaan ;). Tuo koko Kastehelmi-sarja on ihana...ja myös muut värit. Mua viehätti myös sellainen vedenvihreä versio :).

   Poista
 2. Sininenhän sopii sitten mainiosti myös muuhun sisustukseen :-) ja tärkeintä on se, ettei äiti näe punaista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Osuit asian ytimeen. On todellakin hyvin tärkeää, että äiti ei näe punaista. Tällaisessa pikkupoikaperheessä siihen kannattaa kyllä panostaa ihan verhoja myöten ;).

   Poista
 3. Minullekin iskee aina kova sisustusintoilu kesälomien jälkeen alkusyksystä! Vaalea, hento sininen tepsii aina - kunnes kyllästyy siihen ja on pakko vaihtaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on usein kaikenlaisen uudistumisen aikaa. Ja pitäähän sisällä taas alkaa viihtyä, kun ilmat kylmenee :).

   Poista
 4. Minä tekisin koko kodista sinivalkoisen, jos saisin luvan hallituksen toiselta päättävältä taholta :). Niihin väreihin ei vain ikinä kyllästy! Niin että kauniilta näyttävät minunkin silmääni nuo uudet tekstiilit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sinertävä kausi viimeksi 15 vuotta sitten. Tämä on siis paluu nuoruuteen :).

   Poista
 5. Mä olen huono sinistä käyttämään,paitsi turkoosia, mutta olen yrittänyt avartaa näkemystäni :)
  Nimittäin kaikki värit on ihania, ainakin muiden kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todella pitkään pinttynyt kaikenlaiseen pinkin ja roosan sävyiseen. Sille tuli nyt loppu, ja luulen että meillä myös miesväki kiittää. Olen kyllä samaa mieltä, että värit ovat ihania ja erilaisia värityksiä katselee mielellään erityisesti muiden kotona :D.

   Poista
 6. Todella kauniita sinisen sävyjä. Kastehelmi on myös todella ihana sinisen sävyisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne :). Kastehelmi on kaunis joka värissä.

   Poista
 7. Olipa suloisesti määritelty tuo vauvantuloaika<3 Ihania viimeisiä odotusviikkoja sinulle! Hih, onpa hyvä, että vauvajutut on sävytetty sisustukseen sopiviksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Ehkäpä tulevaisuuden arkea hieman helpottaa, kun ympäristössä sävyt mätsää ;D.

   Poista
 8. Kolme poikaa kuulostaa aika upealta! :) Paljon voimia viimeisiin viikkoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria, kiitos, eikö vain kuulostakin. Kunhan kaikki menee vielä hyvin, niin oi onnea :).

   Poista
 9. Täällähän oli paljastusta vauvan sukupuolesta, ihana poikakolmikko teille tulossa. Paljon tsemppiä odotuksen viime metreille, onneksi palkinto on sen kaiken arvoinen. Tosi kauniita noi kastehelmi- tuikut, mikä sopisikaan paremmin kastepöytään kuin nuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmas poika tuntuu kyllä oikein luontevalta näiden isompien pikkupoikien jatkoksi, ja tulokkaalle on varsin ihanat esikuvat :). Kastehelmi on tosiaan kuin tehty kastepöytään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!