.

.

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

DIY: Veneen penkki onkin kaunis hylly


Vanha patinoitunut puumateriaali on kaunista, eikä ajan muovaamaa pintaa saa aikaseksi kepulikonstein. Meillä on ollut onni tehdä hienoja puisia löytöjä ulkorakennuksen uumenista. Yksi tällainen ajan ja käytön muovaama aarre on vanhan soutuveneen istuinlauta. Istuimen pinta on hioutunut käytössä ihanan sileäksi ja puun kuvio toistuu kauniisti laudan pinnasta. Ehdottomasti tämä lauta ansaitsee uuden elämän ihan muualla kuin soutajan pyllyn alla.

Istuinlaudasta tehtiinkin hylly lasten leikkihuoneeseen. Laudan sävyyn kauniisti sointuvat valurautaiset kannattimet hankin aikanaan Marjamäen Pajutilalta. Lopputulos on veneen istuinlaudalla varmasti parempi kuin uudenkarhealla hyllylevyllä.Tämä nyt esittelemäni hyllyn tuunaus ei ole ihan uusi projekti, vaan hylly on ollut paikallaan jo tovin. Nyt viimeistään tuli hyvä syy kuvailla hyllyä, sillä se sai tänään uuden asukin.

Osuin erään käsityöläisen myyntipöydän ääreen, ja sieltä meille muutti suloinen Nappi-nalle. Onhan näitä Tilda-tyylisiä nalleja, pupuja ja enkeleitä meillä jo jokunen. En vain useinkaan voi vastustaa uusia, kun niitä näen. Suloinen hän on :).


Ja suloinen on myös pienin pojista. Huomenna hänelle tulee ikää kolme viikkoa. Voi miten nautinkaan tästä seurasta <3.


Terveisin Katja

18 kommenttia:

 1. Kaunis hylly! Minullakin on viime aikoina pyörinyt tällaiset itse tehtävät hyllyajatukset mielessä - kai siitä syystä, että meillä on kerääntynyt poltettavien lautojen keko pihalle ja viime viikonloppuna aloin katsella niiden kauniisti patinoituneita pintoja. Ja niitähän ei muuten poltetakaan! :) Hyvä vinkki nuo valurautakannattimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata polttaa hyvää hyllymateriaalia. Hyllyjähän voi perustaa sekä ulos että sisälle ja aina löytyy jotain hyllytettävää ;).

   Poista
 2. Kaunista!
  Ja niin on suloinen tuo uusi herrasmies, ihan näkisin siinä kovasti samaa näköä veljiensä kanssa <3

  Ihania äitiyslomapäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari. Yhdennäköisyyttä veljeksissä todella on. Mutta jännästi tämä uusin tulokas myös muuttaa ulkonäköään kasvaessaan ja riippuu ihan ilmeestä onko Aan, Been vai enemmän ihan oman itsensä näköinen :).

   Poista
 3. Upea hylly! Meillä on myös ohjelmassa käväistä Marjamäen Pajutilalla, sieltä kyllä löytyy aina kaikkea mahdottoman kivaa, enkä ole käynyt siellä vuosiin.

  Mielettömän kaunis kuva sinusta ja vauvasta, sun hiukset on niin ihanan kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pajutila on mulle sellainen säännöllinen retkikohde kauniin miljöönsä ansiosta. Useimmiten siellä tulee kyllä nykyään vain kahviteltua kuin tehtyä ostoksia.
   Tuo kuva on itsellekin todella mieluinen. Hiukset ovat ihan luonnontilassa...ehkä se onkin se juttu, kun en niitä nykyisellään mitenkään laita ;).

   Poista
 4. Voi miten ihana äiti - lapsikuva!
  Vanhat kuluneet laudat ovat upeita uusiokäytössä:)

  VastaaPoista
 5. Vanhassa puussa ja sen pinnassa on jotain kiehtovaa.
  Kaunis kuva teistä, upet hiukset sinulla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Oli ihana saada vangittua kuvaan tuo katsekontakti 3-viikkoisen kanssa :).

   Poista
 6. Suloinen tuo mussukka ja nuo sun hiukset on huikeat <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan Anne mulle käynyt vähän niin kuin sulle, että poika lahjoittaa kiharaa ;). On nimittäin entistä taipuisammaksi muuttunut tämä hiuspehko odotusaikana :).

   Poista
 7. Dejavu! Minulla on samanlainen hylly löytölaudasta :) Kannattimetkin taitavat olla ihan samanlaiset, kirppislöytö. Eli ei voi sanoa muuta kuin: hieno :)
  Suloinen kuva äidistä ja vauvelista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, meillähän on sitten upeat hyllyt kummallakin :D. Kiitos :).

   Poista
 8. Voih, mikäpä noita poskia on pusutellessa <3. Varsinainen hurmuri!

  VastaaPoista
 9. Kaunis blogi sinulla. Jään ehdottomasti seurailemaan...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!