.

.

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kelloköynnös


Pistänpä tänne blogiin nyt pari kuvaa tämänvuotisesta kelloköynnöksestä. Viime syksynä kerroin köynnöksen päätymisestä pihaamme tarkemmin täällä.

Tänä kesänä köynnös on kasvanut upean reheväksi ja kiipii runsaana puusaavistaan heinäseipäitä pitkin. Köynnös tekee kuitenkin kerrallaan harmillisen vähän kukkia. Näin asuntomessuilla upeasti kukkivan yksilön, johon omaa köynnöstä tulee nyt verrattua. Olisi pitänyt lannoittaa kasvia enemmän. Olen kuitenkin ollut laiska kastelukannun kanssa kulkija, ja pihakasvit ovat olleet ihan liikaa sääherran hallussa. Huolettomaan hoitoon nähden köynnös onkin varsin kiitollinen :).

Vauvamasun kanssa h-hetki alkaa olla käsillä. On pakko todeta kliseisesti, että odottavan aika on todella pitkä, kun päivät käyvät vähiin. Olen kuullut sellaisistakin odottajista, jotka yhtenä yönä vain heräävät ensimmäiseen supistukseen ja lähtevät synnärille. Itse pysyttelen hereillä viikkokaudet jatkuvasti kiristyvien olotilojen kanssa arvaillen minä yönä tukaluus olisi tarkoituksenmukaisessa huipussaan. Tässä ei auta muu kuin viljellä huumorinkukkia, että hermo kestää.


Terveisin Katja

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunis köynös ja mielettömän kauniita kukkia :) Mun kukkaset on olleet jo monta viikkoa kompostissa, eikä meillä edes montaa reuhkaa ollut, jospa ensi kesänä sitten....

  Toden totta odottavan aika on tosissaan pitkä. Heh, muistan, kuinka suututti tuttavien hyvää tarkoittavat joko tuntuu yhtään siltä- soitot =D Hurjan paljon tsemppiä viime hetkille, toivotaan, että pikkuinen päättää tulla pian.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia , hienosti kuvattu <3 ! Jaksamista vielä ennen h-hetkeä - ja sen jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana köynnös ja tsemppiä ja pitkää pinnaa loppumetreille, kyllä se siitä :-)

  VastaaPoista
 4. Joko nyt?;) Toivottavasti saa pian onnitella. Tuo kelloköynnös on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, saa onnitella. Vauveli täytti tänään viikon <3. Tässä ihanuutta ihmetellessä ei ole ehtinyt bloggaamaan, mutta aion palata pian aiheeseen postin merkeissä :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!