.

.

lauantai 5. lokakuuta 2013

Ruusun aika - mietteitä iästä


Mikä on hyvä ikä? Olen ollut joka iässä sitä mieltä, että paras ikä on juuri sen hetkinen ikä. Nyt kyllä tuntuu, että aiemmin en ole vain tiennyt paremmasta. Tämä on sittenkin paras ikä! 

En missään nimessä haluaisi takaisin parikymppiseksi. Kaikki se epävarmuus ja kokemattomuus - ei kiitos. Vaikka eihän sitä silloin onnekseen tajunnut, vaan luuli tietävänsä kaikenlaista.


Äitiyskin on niin paljon helpompaa nyt. Väitän, että pinnani on äitiysvuosina pidentynyt ainakin kaksinkertaiseksi. Lehmän hermoja tuskin saavutan koskaan, mutta tälläkin vieterillä jo pärjää aika hyvin - ainakin paremmin kuin ennen.

 
Mitä tulevaisuus tuo, sitähän ei voi tietää. Ehkä tästä voi vielä viisastua. Mutta kammoan sitä päivää, kun toinen kakkupala jääkin vyötärölle. (Olen kuullut että niin tulee käymään.) Vielä tänään otan toisen palan. Ja illalla juoksen vähän itseltänikin salaa pidemmän lenkin.


Terveisin Katja
 

14 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut! Paras olla tyytyväinen kulloiseenkin ikäänsä, sitä kun ei voi vaihtaa
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri. Eipä tosiaan voi ikäänsä vaihtaa ja metsään menee, jos yrittää vaikuttaa kovin paljon nuoremmalta tai vanhemmalta...onhan noita esimerkkejä :D.

   Poista
 2. Kivoja mietteitä ! tervetuloa joskus näille vuosille , tää on se paras ikä ;) tosin vyötärölle jää jo se ensimmäinen kakkupala :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että aina vaan paranee. Ja kai se on kestettävä väistämätön, sillä kakusta en luovu :).

   Poista
 3. Paljon onnea! Itse en myöskään kuulu niihin, jotka kriiseilevät aina syntymäpäivän koittaessa. Parempi vain olla tyytyväinen omaan ikäänsä ja nauttia elämästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mitäs tässä tosiaan kriiseilemään. Kuten jo todettu, tämä on hyvä ikä (taas).

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Lapset veikkasivat iäkseni 41-v, joten päätin alleviivata oikeaa ikääni kakkuun. Uskon että muistavat mitä söivät ;).

   Poista
 5. Apua, sellainen vaarako on kakun syömisessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kamalaa, näin ne väittää ;)

   Poista
 6. Onnitteluhaleja ja suloista sunnuntaita♥

  VastaaPoista
 7. Jokainen syntymäpäivä on etuoikeus! :) t. aika vanha Vanhastakylästä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!