.

.

maanantai 20. tammikuuta 2014

Virkistystä


Takana virkistävä viikonloppu. Enkä nyt tarkoita pelkästään tuota kaiken raikastavaa pakkasta, vaan viikonlopun ohjelmaa.

Jätimme ensimmäistä kertaa 4 kuukauden ikäisen pienimmäisen hoitoon iltamenon takia. Osallistuimme ystävien kekkereille, ja se jos mikä oli vaihtelua. Vauvan kanssa tottuu pian tietynlaiseen elämään. Pukeutumaan gollegeen ja trikoisiin ja välttämään kynsilakkaa. On itsellekin armollisempaa unohtaa ulkomaailman kivat jutut, kun elämä pyörii väistämättä kotinurkissa.

Kolmannen lapsen kanssa myös ajankuluun suhtautuu rennon letkeästi. Puolen vuoden täyssymbioosi pienen ihmisen kanssa tuntuu nyt lyhyeltä ajalta. Esikoisen kanssa ajatukset saattoivat olla erilaisia.

Oli kuitenkin taas virkistävää huomata, että kotoa voi lähteä kaksin myös niin, että se toinen ei olekaan lapsi. Yhdellä pikaisella välihoitokäynnillä onnistuin viettämään täysipainoisen illan aikuisseurassa.

Ilahduttavaa oli myös, että sain ulkoiluttaa pitkästä aikaa lempimekkoani, ja vetoketjukin meni vaivatta kiinni ihan ylös asti! Joka toinen suupala suklaata ja joka toinen hedelmiä siis toimii. Suosittelen muillekin keventäjille.


Ihan koko viikonloppu ei tietenkään mennyt kekkeröidessä. Kyllä se tärkein ja pisimmälle kantava virkistys tulee edelleen tuolta lenkkipolulta. Kamera on taas laulanut pakkasessa, joten liitän tähän postaukseen talvisia maisemakuvia lenkkireittini varrelta. Tuo huikaiseva valo tekee hyvää!Virkistävää viikkoa!

Terveisin Katja

20 kommenttia:

 1. Oli varmasti mukavaa vaihtelua lähteä tuulettumaan! Upeita talvimaisemia ja pakkanen paukkuu. Täällä on hieman lauhtunut viikonlopun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, täällä ei ole lauhtunut. Mittarissa nytkin 20 pakkasta. Kaunista, mutta niin kylmää... :)

   Poista
 2. On teillä siellä upeat maisemat! Nappiostos tuo mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat on upeat, innostavat lenkille joka päivä. Tuo mekko on ehkä all-time-favourite :).

   Poista
 3. On se vaan tärkeää välillä päästä kotinurkista ihmisten ilmoille. Vaikka minun lapseni ovatkin jo 8, 10 ja 12, niin aina välillä tekee hyvää päästä oman puolison ja kavereiden kanssa jonnekin. Mutta onhan siinä aina järjestelyjä, kun isovanhemmatkin ovat vielä töissä ja lisäksi hirmu aktiivisia seuraelämältään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onnekkaasti lähellä mummu, joka mielellään hoitaa lapsia. Tosin tätä katrasta ei ihan niin vaan enää viitsi jättää hoitoon. Isommat ovat jo melko villikoita ja pienin tietysti tarvii vielä äidin hoivaa.

   Poista
 4. Mukavaa on , että pääset välillä "irrottelemaan " aikuiseen seuraan , niin ihania kuin A-C ovatkin :) Nuo talvikuvat ovat kauniita , ihana aurinkokin näyttäytyy välillä <3
  Tsemppiä suklaa/ viinirypäle - jatkolle , en tosin usko , että pelkästään tuo olisi auttanut mekkoon mahtumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä A,B ja C muuttuvat vielä asteen ihanemmiksi, kun äiti pääsee välillä pois kotoa ;). Tähän mun "diettiin" tosiaan liittyy myös eräs hyvin kuluttava tekijä. Vauvalle menee kuitenkin pienen suklaalevyn verran päivässä :).

   Poista
 5. Kyllä pieni irtiotto tekee aina hyvää, kiva kun sellainen toteutui ja pääsit rentoutumaan:)
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kaunista on nyt joka puolella pitkän mustan kauden jälkeen :).

   Poista
 7. Meillähän oli sitten saman virkistymiset viikonloppuna! Minäkin jätin pienimmän ensimmäistä kertaa hoitoon. Iso askel äidiltä :) Vaikka kröhöm.. täytyy tunnustaa, että menimme sitten yöllä kyllä mummon luokse nukkumaan, pienen luo :) Eihän sitä ensimmäisellä kerralla nyt sentään liioitella ja olla erossa seuraavaan päivään saakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mekään sentään jatkoille asti menty. Jotain rajaa!!! :) Mutta nyt kun on yksi ilta onnistuttu, voi seuraavaa ehkä jo suunnitella, eikös?!

   Poista
 8. Kauniita talvikuvia, lämminsävyistä kylmyyttä. Kyllä välillä täytyy virkistyä pelkässä aikuisseurassa.

  VastaaPoista
 9. Upeita talvikuvia! Ja mainiota, että lempimekko sujahti päälle. Mulla oli aina työn ja tuskan takana, että pääsin takaisin omiin vaatteisiin, vaikka oli isoja jössiköitä imetyksessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina, ja kiva kun löysit tänne :). On tosiaan ihana olla omissa nahoissa, onneksi kuitenkin rantakauteen vielä aikaa ;).

   Poista
 10. Kauniin tunnelmallisia kuvia, sinulle on huomenna blogissani top5-haaste :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!