.

.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sunnuntaihöpinää ja arvontamuistutus


Blogeissa on havaittu kaikenlaisia merkkejä keväästä. Yksi varma kevään merkki on se, että viimeinenkin joululta jäänyt suklaarasia on viimein avattu. Tuo viimeiseksi jäänyt Wiener Nougat ei ole suurin suosikki, mutta iskee makeanhimoon siinä vaiheessa, kun vaihtoehtona on lasten rusinat.

Suklaarasian tuomaa lisäenergiaa on tarvittu, sillä viikonloppu on ollut melkoisen tiivistahtinen. Miehellä on ollut työviikonloppu ja olen moninaisten kotitöiden ohella yksinäni viihdyttänyt poikakolmikkoa, joista yksi on ollut vielä pikkukuumeessa ulkoilukyvytön.
 


Vauveli viihtyy hyvin omissa puuhissaan ja on tyytyväinen, kun näkee välillä hymyilevät kasvot. Nuo kaksi isompaa sen sijaan vaativat silloin tällöin "hieman ohjausta", jotta talossa säilyy kaikilla hyvä mieli ja kohtuullinen järjestys.

Disneyn Lentsikat leffan DVD:n ilmestymistä on tässä talossa odotettu siitä lähtien kun elokuva nähtiin teatterissa. Viikonlopun iloksi hankimme tuon levyn. Leffa oli kiva katsoa yhdessä nyt uudestaan, ja pojat saivat siitä virikettä mielikuvitusleikkeihin. 

Leffan myötä täällä onkin sitten lennellyt vähän kaikki ja kaikenlaista. Yölläkin yksi valvoi ja huokaili uupuneena, kun ei millään jaksaisi enää lentää. Sellaistahan se on itselläkin, kun jostain oikein innostuu.


Sain taannoin ystävältäni poikaperheeseen sopivan postikortin, jossa on ohjeistettu ideaali poikalapsen  käytös. Siinäpä vanhemmille ohjenuoraa kohti sertifioitua poikalasta. Aika hyvin meillä kyllä toteutuu nuo opasteen kohdat. Minnekähän sellainen sertifikaattianomus pitäisi osoittaa?


Ja lopuksi muistutusta arvonnasta. Vielä on maanantai-iltaan saakka aikaa osallistua Lekmer.fi verkkokaupan 50 euron lahjakortin arvontaan. Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttisi postaukseeni täällä. Palaan tänne kertomaan voittajasta alkuviikosta.

Sunnuntaiterveisin Katja

14 kommenttia:

 1. Voi teilläkin on ilmeisesti tämä flunssa, joka on saapunut minunkin vieraakseni. Pikaista paranemista ja toivottavasti tauti ei tartu muille.
  Kylläpä vauveli näyttääkin ihanan hyväntuuliselta! <3
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora :). Itselläni on ollut jo pidempään sellainen eipäsjuupas flunssa. Tauti kolkuttelee, mutta ei tule kunnolla kylään. Pikkupojista toistaiseksi yksi on kipeänä.

   Poista
 2. Kyllä puuhaa varmaan riittääkin poika viikarien kanssa!!! Vauveli on niin tyytyväisen näköinen <3
  Kivaa sunnuntain jatkoa Katja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :). Ei ole vapaa-ajan ongelmia tässä talossa ja seurassa. Täyttä touhua aamusta iltaan ja välillä vähän yölläkin :D.

   Poista
 3. Tsemppiä! Varmasti haastavaa yrittää pitää kaikki tyytyväisinä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Kyllähän sitä rapatessa aina roiskuu, mutta luulisin että kokolailla tyytyväistä sakkia ;).

   Poista
 4. Ihana kortti. Vaikka sitä välillä tuskailee ihan kunnolla omia poikiaan, niin on ne aika liikuttavan sertifioitua kamaa kuitenkin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan. Juuri noin minäkin ajattelen. Tuskailu tuottaa sittenkin tulosta :).

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin on. Nuo vanhanaikaiset opastetaulut on hauskoja ihan joka aiheessa :).

   Poista
 6. Oi miten suloinen vauveli tyytyväisenä siellä köllöttelee.

  Mukavaa ensi viikkoa :)

  VastaaPoista
 7. Meillä myös on kaksi viimeisintä viikkoa kulunut niin, että mies on ollut maailmalla työreissussa ja itse pyöritän taloutta ja kolmea muksua. Kummasti on yöunet olleet itsellä pidempiä ja syvempiä. Kyllä sitä jaksaa, mutta huomaa kyllä, kuinka se arkea helpottaa, kun on mieskin talossa:) Ihanan hymyileväinen pieni kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh. Sulla taitaa olla rutiinia tuohon :). Mä myönnän kyllä olevani aika hyvään tottunut kun mies on yleensä läsnä ja osallistuu kaikkeen. Saavutetuista eduista on aina hankala tinkiä ;).

   Poista

Kiitos kommentistasi!