.

.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Uusi kaunis koti juhlan aiheena


Alan miellyttävällä tavalla toistaa itseäni kun kerron, että eilen oli kemut. Juhlan aiheena oli ihanien ihmisten uusi kaunis koti, jonne oli kutsuttu ystäviä vuosien varrelta.

Tarjolla oli pirteää aikuisseuraa, hyvää ruokaa ja juhlajuomaa. Kaikkiaan oikein sopiva kattaus äitiyslomalaisen makuun. Leikin juhlissa reportteria ja räpsin kuvia, joita julkaisen nyt teidänkin iloksenne.

Juhlitussa kodissa on kaunis moderni sisustus, joka on kuin tehty juhlaan. Ihanaa blingblingiä ja uuden talon vaaleutta ja avaruutta. Puitteet, jotka juhlistavat myös arjen, jota tässä talossa vietetään kahden ihanan pikkutytön kanssa.Sisustuksessa on käytetty upeasti tehokeinona valaistusta, jolla saa helposti aikaan erilaisia tunnelmia valon sävyjä ja voimakkuutta vaihtamalla. Pinnat on tarkoituksella jätetty valkoiseksi alustaksi, jonka valaistus saa maalata.
Kodin sisustus on emännän ja isännän yhteistyön tulos. Kummallakin on silmää kauneudelle. Ja täytyy kyllä antaa erityistä tunnustusta isännän taitaville ja ripeille otteille ideoiden toteuttamisessa.

Tässä kodissa nautitaan kylpyläelämästä. Saunassa ja ulkopaljussa jatkuu olohuoneesta ja keittiöstä tuttu valoleikki.

 


Pääsimme lasten kanssa testaamaan tuota paljua jokunen viikko sitten. Voi mikä elämys se olikaan lillutella lämpimässä vedessä keskellä paukkupakkasta. 

Eilen miesväki viihtyi paljussa melkein koko illan. Naiset luonnollisesti varjelivat kampaustaan, sillä illan jatkoilla oli mahdollisuus tavata Cheek.

Tähän lopuksi on pakko laittaa kuva talon hengettären kengistä. Huikeat korot sopivat myös sisustukseen. Niissäkin on sopivasti modernia blingblingiä.


Kiitokset vielä uuden talon väelle mukavasta illasta. Niitä varmasti vietetään kauniissa kodissa yhdessä vielä lukuisia. 

Viikonloppu jatkuu nyt hieman toisenlaisissa merkeissä. Pojilla on kovat odotukset Risto Räppääjän uusimmista seikkailuista. Itse ajattelen, että leffa on ihana tekosyy ostaa iso karkkipussi.

Rentoa sunnuntain jatkoa!

Terveisin Katja
 

10 kommenttia:

 1. Ihana saunaosasto. Kyllä käy kateeksi, meillä kun peseydytään -80-luvun pesuhuoneessa. Remontti on suunnitteilla, mutta aikaisintaan kesällä sitten...
  Nuo kengät! Vau!!! :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Minäkin ihastelen erityisesti ylellisiä saunatiloja. Meillä on itsellä panostettu ulkosaunaan, joka vastaa kaikkia toiveitamme, mutta sisätiloissa olisi kovasti sauna- ja kylppäriremontin tarvetta. Nuo kengät ovat kuin koru! :)

  VastaaPoista
 3. Miten kaunis koti <3 Paljussa paukkupakkasilla on varmasti tunnelmaa :) Ja nuo kengät saavat taas huokailemaan nuoruuden ja tallella olevan tasapainoaistin perään , ovat huikaisevan upeat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palju oli elämys. Eka kerta mulle, mutta ei varmasti vika ;). Noilla koroilla mentiin koko ilta!

   Poista
 4. Kauniita kuvia, aivan ihanan oloinen koti! Ja voi vitsit miten upeat kengät kodin hengettärellä! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas tunnelmallisia kuvia ja herkkulisia :) Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää!

  VastaaPoista
 6. Tyylikkään näköinen koti ja makoisia herkkuja näkyvissä !

  VastaaPoista
 7. Kuvista voi aistia tyylikkyyden ja ripauksen luksusta. Wau, mitkä kengät!

  VastaaPoista
 8. Vitsi miten mageeta! Upee toi käsilaukku koristeellisen peilin kaverina.
  Jää vain kysymys, että näitkö sä sitten sen Cheekin vai olisko kannattanu mennä paljuun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo käsilaukku on ihan löytö. Ei ehkä ihan arkikäyttöön, mutta aina välillä juhlitaan! Niin houkuttava kuin tuo palju onkin, reportterilta puuttui pokkaa mennä ainoana naisena kylpyyn :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!