.

.

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kotiinpaluu


Terveisiä Barcelonasta. Katalonian pääkaupunki osoittautui upeaksi kaupungiksi, ja reissu oli kaikkinensa hieno kokemus. Aurinkoinen lämmin sää, herkullinen ruoka, uudet tuttavuudet, retket ja kaupungin vilinä katkaisivat arjen täydellisesti. Muisteltavaa matkassa riittää varmasti vuosiksi eteenpäin.

Ihana oli kuitenkin palata kotiin, missä oli kultainen vastaanotto. Kuuden päivän ero perheestä oli minulle ennen kokematon. Ikäväitku tulikin eteisessä poikien rynnätessä lahjoineen halaamaan äitiään.

Nyt olen nukkunut pois reissun rasituksia. Vielä olisi reissukassit raivaamatta. Jonkin verran tein ostoksia ja saimme matkalla kivoja lahjoja, joita taitaa riittää jaettavaksi myös muille.

Voicen netissä julkaistaan Voicella on lentokone -blogia, jossa on juttuja matkaltamme. Minullakin on kamerassa paljon kuvia ja aion ehtiessäni julkaista vielä oman versioni reissusta täällä. Arvatenkin nyt äitiä tarvitaan kuitenkin muualla kuin tietokoneen ääressä. :)

Terveisin Katja

24 kommenttia:

 1. Oli varmasti unohtumaton reissu, mutta kotiin on aina ihana palata, varsinkin kun siellä on odottamassa ne kaikki rakkaimmat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin <3. Vaihtelu kyllä virkistää, kunhan reissuväsymyksestä ensin selviää :).

   Poista
 2. Ihana vastaanotto kotona. Välillä on kiva käydä jossakin, mutta tosiasia on se, että oma perhe ja koti on ne kaikkein rakkaimmat! Tervetuloa kotiin! :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa kotimaahan ! Kävin lueskelemassa tuota matkakertomusta ja teillä onkin ollut paljon kivaa ohjelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaista ohjelmaa oli. Ja jokainen varmasti nautti reissusta tavallaan. Kerron oman versioni kohokodista myöhemmin :).

   Poista
 4. Sinua odottaa haaste blogissani:
  http://takkatulijavillasukat.blogspot.fi/2014/04/kevaisia-pihatuumailuja-ja-hauska-haaste.html

  Tervetuloa kurkkaamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marri. Täytyypä tulla kun ehdin :).

   Poista
 5. Varmasti oli ihana reissu! Kotiinpaluu on myös aina kivaa! Osaa arvostaa arkea enemmän, kun pääsee välillä käymään reissussa! Ihanaa sunnuntaita sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, että arjesta pitää tykätä ollakseen onnellinen. Juhlat ja reissut ovat ekstraa ja niiden jälkeen arkikin taas maistuu :).

   Poista
 6. Varmasti ihana matka, saadaanko matkakuvia myös tänne blogiin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitukseni on tehdä jonkinlainen oma juttu reissusta ja joitakin kuvia sitten myös julkaisen :).

   Poista
 7. Ihana reissu varmasti ollut. Kerran Barcelonassa käyneenä voisin mennä sinne vaikka heti uudelleen jos se vaan olisi muutoin mahdollista :) Ihanaa tulevaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barcelona todella oli ihastuttava kaupunki. Sinne pitää päästä vielä joskus miehen kanssa kaksin :).

   Poista
 8. Oi, voin kuvitella tuon tunteen kun palasit kotiin ja kaikki ryntäävät halaamaan! <3 Oli varmasti hieno reissu, jännä kuunnella radiosta teidän kuulumisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oli palata kotiin ja rutistaa lapsia. Vauveli "asuikin" sylissä sitten koko sunnuntain. <3 Reissulta on tosiaan tullut juttuja myös radiosta. Itse en ole niitä kuunnellut enkä jutuissa ollut mukana. Huomasin myös, että minulle sopii paremmin tällainen omaehtoinen media. On kiva pitää itse langat käsissä siitä mitä julkaistaan ;).

   Poista
 9. Tervetuloa takaisin kotimaan kamaralle. Varmasti ihana tulla kotiin perheen luokse vaikka lomakin oli varmasti tarpeen ja ihana. Kuvia odotellaan matkasta kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu! Koitan saada juttua reissusta aikaan jossain vaiheessa. Viikon poissaolo kotoa teettää hieman ajankäytöllistä haastetta :D.

   Poista
 10. Kiitos matkaseurasta! Ihanat muistot meille jäi. Toivottavasti nähdään vielä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu itsellesi. Ihanat muistot jäivät ja uskon että ainakin jollain sakilla vielä kohdataan :).

   Poista
 11. OI, olit siis sillä matkalla, mahtavaa.
  Reissusta on aina ihana palata kotiin ja muistan itsekin kerran purskahtaneeni itkuun lentokentällä kun perhe oli vastassa, enkä ollut kuin kahden yön työmatkalla Helsingissä. Odotan innolla kuvia ja juttuja reissusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosiaan SILLÄ matkalla. Arpaonni suosi kunnolla :).

   Poista
 12. Tervetuloa takaisin! Lisäjuttuja odotellessa...
  Touhukasta tiistaita sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu. Touhukasta täällä onkin. Kun saa viikon olla kuin ellun kana, on vähän vaikeuksia saada kiinni arkitouhuista ;).

   Poista

Kiitos kommentistasi!