.

.

torstai 25. syyskuuta 2014

Hyvä Minulle
Siinä ne nyt kilpailevat huomiostani. Uutuuttaan hohkaavat sisustusjulkaisut ja tenttikirja, tuo syysahkeruuteni konkreettisin ilmentymä. Jospa ensin ottaisin parinkymmenen sivun erän jälkimmäistä ja siirtyisin sitten itse asiaan. Ikään kuin palkintona.

Mutta blogiteksti. Se pitää kirjoittaa ensin.


Ihan vähän vain jo selasin uutta Koti ja keittiö -lehteä ja huomasin siinä olevan nyt useampi juttu vanhoista taloista. Vanhat talot tietenkin kiinnostavat, kun itsekin asuu satavuotiaassa.

Sisustuksessa minua viehättää aina persoonallisuus. En osaa nimetä mitään erityistä tyylilajia, joka olisi se ainoa oikea. Monen tyyliset sisustukset voivat olla kauniita ja aikaansaada wau-elämyksen. Omassa kodissa tasapainottelen runsauden ja selkeyden kanssa. Tänä syksynä huomaan jatkavani karsimislinjaa. "Less is more" on hyvä myös minulle.


Tuo lehden aukeaman mustavalkoisuus on kaunista. Meillähän siihen tietysti sekoittuisi ainakin pari kolme hetkittäin vaihtuvaa väriä. Sukkia, koulukirjoja, leluja, vaatteita, astioita, omia vaihtuvia sisustusmieltymyksiä ja -hairahduksia. Mitä nyt lapsiperheen olohuoneesta yleensä löytyy. Silloin kun on tavallinen torstai, eikä siellä ole sisustuslehden toimittaja kuvaajansa kanssa.

"Less is more" on käytännössä aika suhteellista. On mustaa ja valkoista ja vielä vähän muutakin.


Ostin itselleni torstailahjaksi uudet villasukat. Tuo vaalea sinertävä väri viehätti. Se muuten sopii nyt aika hyvin meillä myös sisustukseen. Hyvä, että joku pian lattialla lojuva mätsää.

Villasukkien kanssa on kiva kääräistä pakettiin jotain makeaa. Minulle korvamerkitty suklaa on hyvä hankinta. Sitähän ei voi jakaa pikkupoikien kanssa. Se on yksin Minulle.

No, en ollut aivan niin itsekäs, vaan ostin suklaat myös Rakkaalle ja parille Parhaalle pojalle. Minusta tuo Fazerin uusi markkinointikikka, "Sano se Kismetillä", on ihana keksintö. Olen napannut kassajonossa kärryyni jo monta patukkaa, vaikka yleensä en sorru Kismetiin.Tähän lopuksi vielä pari kuvaa sitä aihetta, millä aloitinkin. Syysvärejä. Ehdottomasti hyväksi minulle.

Hyvää loppuviikkoa kaikille hyville vanhoille ja uusille lukijoille!

Terveisin Katja

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja hauska tuo kiviasetelma! Tsemppiä lukemiseen! Pitäähän sinun välillä lukea ja katsella sisistuslehtiä, että jaksaa päntätä tenttikirjoja :) Kismet, "niin hyvää ettei sanotuksi saa..." Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana. Kyllä hyödyn ja huvin on hyvä olla balanssissa :).

   Poista
 2. Tsemppiä lukemiseen ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tuo onkin hyvä idea mätsätä vaatteet sisustukseen. Lapsille täytyy ensihätään etsiä mustavalkoisia pikkareita - omat sukkani ovatkin jo valmiiksi mustia ;) Niillä voi sitten luoda vaihtuvia asetelmia "piristämään arkea". Nuo viestiKismetit minulta on jäänyt ihan huomaamatta (sinänsä uskomatonta, kun kyseessä on kuitenkin suklaa...). Hauska idea niissä. Opiskeluiloa ja rentoa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kommentistasi päättelen, että sinullakin on kokemuspintaa noista arkea piristävistä asetelmista. Asennekysymyshän sekin on, että näkeekö ne kauniina vai haittaako värikirjo liikaa. Täytyy jatkossa tosiaan hankkia lapsille enemmän mustavalkoisia vaatteita :D.

   Poista
 4. Tsemppiä, toi kirja sitä vaatii... T: kasvatustieteiden maisteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. No sinähän tiedät hyvin millaisesta kivireestä kasvatustiede alkaa ;).

   Poista
 5. Tsemppiä oranssin kirjan lukemiseen! Kyllä noi mustavalkoiset sisustuskuvat näyttävät huomattavasti helppolukuisemmilta ;) Ihania syyskuvia <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos Hanna. Tässä tulee melkein stressi, kun on niin monta helppolukuista jo jäänyt "rästiin". Pitää korjata tilanne ja nautiskella viikonloppuna :).

  VastaaPoista
 7. Mulla on sama noiden sisustustyylien suhteen että monenlainen miellyttää. Itse olen menossa tällä hetkellä värikkäämpään suuntaan pois vitivalkoisesta. Saa nähdä miten kauan tämä "sininen kausi" kestää. Ihana tuo Fasun markkinointikikka, taidan itsekin sortua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole ikinä ihan valkoista ollutkaan eikä varmaan tulekaan. Tykkään liikaa väreistä, vaikka löydän itseni ihailemasta myös noita mustavalkoisia. Meilläkin on tällä hetkellä paljon vaaleaa vähän turkoosiin menevää sinistä valkoisen ja ruskean kanssa. Ja sitten tosiaan se vaihtuvien tavaroiden näyttely, josta ei ikinä pääse eroon. :)

   Poista
 8. Tsemppiä lukuhommin!
  Aika tuttu matto tuossa yhdessä kuvassa :) olen kyllä tykännyt siitä tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo matto on kyllä hieno. Ei ihme että se on suosittu :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!