.

.

torstai 2. lokakuuta 2014

Taas kakskytviis!


Sain tällä viikolla viettää 25-vuotissyntymäpäivääni jo kahdennentoista kerran. Kun noin monta kertaa tulee samaan ikään, synttäreistä alkaa jo vähän mennä hohto. Juhla tuntui vanhan toistolta, ja syntymäpäivä olikin varsin arkinen.

Ei näillä lukemilla tahdo edes muistaa oikeaa ikäänsä. Yllättäen tuleva kysymys iästä voi olla äkkiseltään jopa vaikea vastata. Luulen, että aivoni aktivoituvat ikäasiassa vasta, kun nelikymppiset alkavat lähestyä. Kokeneemmat ystäväni ovat kertoneet, että tuo luku kyllä sitten kummittelee päässä alituiseen.


Aivan juhlimatta en arkisestakaan syntymäpäivästä päässyt. Illalla nautimme prinsessakakkua lähipiirissä. Prinsessakakku on ilmeinen valinta, kun minulla on merkkipäivät. Miesväen juhlissa sellainen ei sopisi.

Syntymäpäivänä varmistui, että pääsen tämän ikäisenä ainakin kerran kauneushoitolaan. Mikä nautinnollinen ajatus. Nukkumaan sain mennä uusiin puuvillasatiinilakanoihin. Aika ylellistä sekin, vaikka ehdin jo vähätellä merkkipäivää.

Näissä kuvissa vilahtelee upea gladioluskimppu, jolla mieheni minut yllätti. Kyllä tuollainen nostaa arjen yläpuolelle. Ja pistää vipinää kinttuihin.


Vipinää nimittäin tulee ensin 1veen kinttuihin, kun hän havaitsee pöydällä mielenkiintoisen saaliin. Ketjureaktion lailla vipinä siirtyy 36veehen, joka ei halua kauniin kimppunsa päätyvän saaliiksi.

Todellisuudessa nautin kimpun kaunistamasta olohuoneesta pikkumiehen uniaikaan. Parkkeeraan itseni nojatuoliin ja varmistan olevani selin lounasruokailun jäljiltä olevaan keittiöön. Nostan jalat ylös ja toteutan syntymäpäiväkorttiin kirjailtua viisautta:

"Ihmiselle, joka nauttii pienistä asioista, on tarjolla paljon iloa."Iloa loppuviikkoon kaikille lukijoille!

Terveisin Katja

26 kommenttia:

 1. Upea kimppu, onnittelut! Taidan katsella meillä samanmoista arkkua, sen myötä kävimme puolisen vuotta sitten liimaamassa huulta kasaan... :P

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima :). Tuolla arkkupöydällä oli osuutta asiaan myös meidän parin viikon takaisessa "hampaatkielenläpi" onnettomuudessa. Syytämme siis yhdessä arkkupöytää. Muuten kyllä siitä tykkään ;).

   Poista
 2. Ihanat kukat ja onnittelut sinulle. Blogissani on juttu suklaamoussekakusta, josta sain inspiraation täältä sinun blogistasi. Kiitos hyvästä ohjeesta, jota jouduin kyllä vähän soveltamaan kun kaikkia aineita ei ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati. On ihan parasta saada palautetta, että joku on inspiroitunut omista jutuista. Kävinkin kurkkaamassa, että sulla oli oikein oivallinen sovellus :).

   Poista
 3. Onnea Katja! Kauniit kukat ja olohuone. :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Kimppu on tosi kaunis ja näyttävä. Toivon, että se säilyy pitkään :).

   Poista
 5. Onnea 25 vuotiaalle!
  Minä olen jo ylittänyt tuon 4-kympin rajapyykin ja sitä ennen kyllä kirpaisi. Ikäahdistus oli onneksi lyhytaikainen ja nyt ei ole mitään ongelmaa olla 40+

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvä kuulla, että siitäkin siirtymästä sitten selviää. Aika moni on selvinnyt :).

   Poista
 6. Onnea!! Älä huoli, minun juniorini juuri edellispäivänä tokaisi minulle, kun meikkasin aamulla: "äiti, sä näytät ihan viiskymppiseltä". Naurahdin äänekkäästi ja huudahdin, että "älä viitti, sun äitis näyttää ihan nuorelta tytöltä ja on kärsinyt siitä koko aikuisikänsä!" Jep jep…vai että viiskymppiseltä, taisin olla kulmat kurtussa, mutta onneksi siihen on vielä aika paljon matkaa. Ehdin varmaan tulla sujuiksi asian kanssa siihen päivään mennessä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Olen kokemuksesta oppinut, että lasten lausahduksiin ei ole luottaminen. Elleivät sitten kehu vuolaasti. Sellaisen voi helposti uskoa. ;) Ehkä me vielä saadaan joku päivä olla viiskymppisiä nuoria tyttöjä ja sujut sen kanssa :D.

   Poista
 7. Onnea kovasti :-)
  Ihana kertoma kukista, pisti hymyn huulille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvä että kertoma hymyilyttää. Käytäntö ei aina niinkään ;).

   Poista
 8. ONnea päivänsankarille <3
  IHana koti teillä, todella upea.
  Mie olen täyttänyt 23 niin monta vuotta etten osaa enää edes laskea. Poika uskoi tuota aika monta vuotta mutta enää se ei uppoa 11-vuotiaaseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. Sinä olet siis päättänyt pysyä vielä nuorempana. :)

   Poista
 9. Paljon onnea sinulle! Ikä on vain numero, ja se henkinen ikä ei täällä ole paljon rippikoulululaista vanhempi :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut sinulle! Minä olen viettänyt kolmekymppisiä jo kymmenen kertaa;). Kauniita kukkia olet ainakin saanut ja kelpaa vietellä synttäreitä noin kauniissa kodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taitaa olla trendi, että me naiset valitsemme mieluisat ikävuodet ihan itse. Tähänkin on kommentoinut lisäkseni jo yksi aina 23vee ja yksi henkinen rippikoululainen :).

   Poista
 11. Upea kimppu! Paljon onnea 25-vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 12. Onnea (iki)nuorelle! Porskutetaan juu täyttä päätä - ikä on vaan numeroita (ja nekin tahtoo unohtua)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!