.

.

torstai 19. helmikuuta 2015

Ilahduttavaa!


"Jokainen kukka kaipaa valoa", Idols-voittaja Mitra laulaa fiksuja sanoja. Tällainen kotiruusu ainakin on hyvin äkkiä valoa vailla, joten kaikenlaiset keväiset pilkahdukset vastaanotan suurella ilolla.

Tänään maisema on ikävän harmaa, mutta maanantaina ilahduin valosta, joka vielä myöhään iltapäivälläkin oli kaunista kameran linssin läpi.


Blogistaniassa valoa on jaettu blogisiskolta toiselle nyt tiuhaan tahtiin. Olen saanut "Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen" tohkeissaan -blogin Katrilta, Tuulian tarinoiden Tuulialta ja Katilta Villa Valkosta. Kaunis kiitos ilahduttavasta haasteesta näille kaikille ihanille naisille.


Minä jatkan tätä mukavaa kiertokirjettä Satutalo -blogiin. Lähetä minulle sähköpostilla osoitteesi, jos innostut mukaan leikkiin :).

Haasteen säännöt ovat seuraavat:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan uuden bloggaajan/bloggaajia.
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haasteen mukaisen blogitekstin, laita ilahdutusasia vireille.
- Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle parhaiten sopimalla tavalla.  Esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös kommentin tai sähköpostin kautta.
- Voit tottakai ilahduttaa myös jo haasteessa mukana olevia bloggaajia, mutta silloin tuon bloggaajan ei tarvitse enää itse haastaa mukaan uusia bloggaajia.Lenkkireittini varrella on puusillan alla vedessä iso toivomuskivi, jolle ohikulkijoilla on tapana heittää kolikoita. Kuljen kiven ohi melkein päivittäin, ja aina siellä on todistusaineistoa ihmisten uskosta unelmiin.

Minullakin on mielessäni yksi asia, jonka puolesta voisin kolikon heittää. Unelmat ilahduttavat, vaikka eivät toteutuisikaan. Ja ainakin ilahduttaisin kolikolla paikallista nuorisoa, joka ihailtavalla tarmolla järjestää kolikkokivelle tilaa uusille toiveille.Tähän viimeiseen kuvaan on hyvä päättää ilahdutuspostaus. Kukapa ei ilahtuisi moisista kehuista. Koululaisilla on nyt muodissa ominaisuuslistaukset, joissa jokaisen nimestä kehitetään täysin totuudenmukainen "millainen olet"-kuvaus.

ÄITI on lapsen mielestä Älykäs, Innokas, Taitava ja Ihastuttava.

Päätin uskoa joka sanan!

Iloa loppuviikkoon!

Terveisin Katja

29 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja varmasti lapsesi sanat ovat totta! <3 Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja fiiliksiä, kerrassaan ilahduttava postaus! :)

  VastaaPoista
 4. Lasta kannattaa aina kuunnella ja uskoa:)

  VastaaPoista
 5. Eikös se sananlasku mennyt, että lasten suusta totuus kuullaan :) Ihanasti lapsesi on sinua kuvannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kohti uskon sananlaskuihin. Nehän ovat ikiaikaista viisautta ja varma totuus ;).

   Poista
 6. Ihania valoisia keväisiä kuvia! Lapsen suusta se totuus tulee...

  VastaaPoista
 7. Haaa! Ihanaa!
  Ja tuo aurinko hangella ja koivunrungolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko pesee talven kasvot. Parasta talvea :).

   Poista
 8. Ihana postaus, ja aurinko suorastaan tulvii kuvistasi! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus ja upeita kuvia! Ja lasten suustahan kuulee totuuden - sinulla on syytä olla ylpeä tuollaisista adjektiiveista! ,)
  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kyllähän se mukavalta tuntuu, että saa joskus ihan kirjallisena kaunista palautetta. Tuon paperin voi kaivaa esiin taas "huonomman palautteen" hetkellä...vaikka silloin, kun komentaa pois pleikkarilta tai ottaa kännykään takavarikkoon :).

   Poista
 10. Ihana postaus. <3 Ilahduta bloggaajakaverihaasteessa olenkin saanut kunnian olla mukana ja Uraäidin Ruuhkavuodetpa minut haastoi. :) Hyvää mieltä tuli moninkertaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä oikein mukava haaste. Pienellä vaivalla isoa iloa :).

   Poista
 11. Onpa ihana vika kuva. <3 muistan kun noita tehtailtiin.. :) Ja hei ihanaa että olet saanut tämän monelta suunnalta, kertoo varmasti jotain sinusta! <3 Laitatko mulle osoitteesi sähköpostilla katriah12@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Lasten suusta se totuus tulee. Kauniita sanoja ja niin lämmin ajatus. Toivotaan niitä valoisia päiviä lisääkin. Tänään on ihan harmaata.

  VastaaPoista
 13. Oih miten ihania asioita lapsesi ajattelee sinusta! Oot varmasti huippukiva äippä :-)

  Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Kyllä tämä palaute pannaan visusti talteen :)

   Poista
 14. Ihanaa, kun otit haasteen vastaan, sinä älykäs, innokas ja ihastuttava nainen! Kaunista tekstiä ja hurmaava palaute! Nyt on minun vuoroni muistaa sinua. Laita yhteystietosi osoitteella: tuuliapix@gmail.com
  Vähän myöhässä vastaukseni kanssa, mutta parempi myöhään :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!