.

.

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Lomasuunnitelmia ja kevätjuhlaa


Täällä on tehty kesälomasuunnitelmia. Lapset ovat painokkaasti tilanneet kesälle laivareissua. Kuulemma ihan kaikki (paitsi me) käyvät laivalla ihan koko ajan!

Vaan eipä ollut risteilyn hankkiminen kovin helppoa. Laivayhtiön verkkokaupassa ei ollut tarjolla enää hyttejä viidelle hengelle, eikä ainakaan paikkoja buffetruokailuun. Kaikki muut todellakin taitavat olla laivalla ihan koko ajan.


Tarvittiin tuntitolkulla netin hakkaamista ja kolme soittoa asiakaspalveluun, että tyydyttävä kesäristeily ruokineen järjestyi. Ensimmäisen matkavarauksen hinta oli yllätys. Pari päivää Itämerellä näytti hinnan puolesta piipahdukselta Karibian loistoristeilijällä. Kustannus laski melkoisesti, kun luovuimme hytin muumisisustuksesta. Ihmeen arvokkaat muuminkuvat ja suuret hintaerot hyteillä!

Saattaa toki olla, että meillä on nyt varauksessa joku autokannen alainen sillipurkki, mikä selittäisi hinnanalennuksen. Mutta jotenkin tuntuu turhalta maksaa maltaita hytistä, jossa vain käy huonosti nukkumassa.

Minä tykkään matkustaa, mutta matkojen järjestäminen ja niiden varaaminen on usein aivan kamalaa puuhaa. Vaihtoehtoja on hirveästi, mutta monesti se mitä tarvitsisi on liian kallista tai loppu. Asiaa ei yhtään auta, että perheessä on viisi henkilöä. Matkat ja tilat mitoitetaan yleisesti korkeintaan neljälle.


Kesää on saanut viettää rennoissa lomatunnelmissa tällä viikolla jo kotioloissa. Niin hienoja säitä on saatu. Olemme nauttineet kuopuksen kanssa toimettomista aamupäivistä kärrylenkeillä. Pikkumiehelle pienemmätkin paatit tarjoavat vielä elämyksen. Laiturit ovat taas pikkuhiljaa täyttyneet, ja katseltavaa riittää.Kuopus on niitä miehiä, jotka ymmärtävät kukittaa perheen naista ilman erityistä syytä. Nautin edusta nyt, sillä tuo huomaavaisuus todennäköisesti vielä katoaa.

Lasten suosimien voikukkien lisäksi maljakossa on ollut nyt kieloja ja lemmikkejä. Edelleen hyödynnetään luonnon kukkakauppaa.Vietimme jo ensimmäisiä kevätjuhliakin. Seurakunnan kerhot päättyivät hartauteen ja piknik-tapahtumaan. Piknik-päivä oli tietysti harmaa. Mutta ei se mitään haitannut, kun makkaraa pääsi paistamaan kivaan kotaan. Kerhotädit saivat meiltä makeat kiitokset.

Suvivirsi on aina yhtä ihana ylistys alkavalle kesälle. Jotain liikuttavaa siinä on. Ihan niin kuin Enkeli taivaan -virressä jouluna. Minä oikein hakeudun tilanteisiin, joissa niitä pääsee laulamaan. Taidan olla vanha sielu, kun rakastan tällaisia rituaaleja.


Oletko sinä tehnyt suunnitelmia kesäksi? Aiotko laulaa suvivirttä tai risteillä?

Terveisin Katja

Instagram-sivuni löydät TÄÄLTÄ.  Nainen Talossa on myös Facebookissa. Voit tykätä blogin sivusta ja tilata päivitykset TÄÄLLÄ. 

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

30-luvun tyylillä juhliinSaimme kutsun kivan ravintolan syntymäpäiville. Kutsussa luki, että sisään pääsee, kun näyttää aivan vanhanaikaiselta. Tarkemmin sanottuna juhlatyyli tuli olla suoraan 30-luvulta.

Ihan googlettamatta mieleeni tuli poikamainen Charleston-tyyli. Mietin kuumeisesti mistä saisin lyhyen väljän hapsumekon. Ja nytkö joutuisin leikkaamaan juhlaa varten polkkatukan!?

Onneksi pohdin tyyliasiaa ääneen Kuulasta ja kepeää -blogin Tuirelle, jonka kanssa vietin shoppailuiltaa taannoin Helsingissä. Tyylitaitoinen blogiystäväni neuvoi, että 30-luvulla muotiin tulikin jo Hollywood-glamour ja iltapuvut.

Johan helpotti! Aika vähällä käytöllä ollutta Hollywood-glamouria kaapistani löytyi ennestään. Tukkakin saisi säilyä pitkänä. Kihartamalla siitä saisi sellaisen elokuvatukan.


Olen teettänyt ruskean satiini-iltapuvun 12 vuotta sitten. Puku tuntuu aivan ihanalta päällä, sillä pehmeä kangas joustaa. Useinhan juhlavaatteissa on vähän tönkkö ja epämukava olo. Taitavan ompelijan mittojen mukaan tekemä juhlavaate voittaa kyllä valmispuvut mennen tullen.


Asustin ruskean mekon syyshäissä käyttämälläni kullanhopeisella pitsibolerolla ja kengillä. Glamour-henkiset korvakorut ostin Glitteristä vitosella. Käsirenkaat ja pikkulaukku löytyivät kirpparilta jo aiemmin. Mummuni rintarossi puolestaan on oikeasti vanha.


Miehen glamour-tyyli syntyi helposti väljänmallisella puvulla. Hankin Henkkamaukalta siihen mustan rusetin ja valkoisen taskuliinan.


Meillä oli oikein kiva ilta. Moni juhlavieras oli laittautunut aivan viimeisen päälle. Oli höyhenpuuhkia, turkiksia, helmiä, hattuja ja smokkeja. Ravintolan edustalle parkkeerattu upea punainen auto oli juhlaväen keskuudessa suosittua kuvausrekvisiittaa. Ravintolaan oli tuotu salakapakkahenkeä paperipussipulloineen. Tarjolla oli myös Hollywood-glamourilla maustettuja juomia ja hyvää syötävää. Kerrassaan tyylillä järjestetyt rennot pirskeet!

Arvatkaa muuten onnistuinko läikyttämään tuosta lasista rinnuksilleni. Noin laakea kartiolasi, liukas juoma ja rappuset vaatisivat selvästi enemmän harjoitusta.
Nyt on testattu sekin, että iltapuku kestää konepesun.


Minusta teemajuhlat ovat kivoja. Varsinkin, jos teema ei vaadi liian suurta vaivannäköä ja ihmeellisiä hankintoja. Asuista ja koristeluista saa vieraiden kesken helposti jutunjuurta, ja naisellisesta näkökulmasta laittautuminen on tietenkin jo puoli hauskuutta.

Oletko sinä osallistunut teemajuhliin? Millä tyylillä sinä haluaisit juhlia?

Terveisin Katja

Instagram-sivuni löydät TÄÄLTÄ.  Nainen Talossa on myös Facebookissa. Voit tykätä blogin sivusta ja tilata päivitykset TÄÄLLÄ.

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Olohuoneen kesä


Onpa ollut huikeita lenkkisäitä aamuin illoin. Niin raikasta ja hapekasta pienten sateiden jäljiltä. Metsän vihreys on tuore ja heleä. Taitan sitä mukaani sieltä täältä. Mustikanvarpuja, lemmikkejä ja noita muita, joiden kanssa en ole nimituttu. Metsän kukkakauppa on antelias. Kaunis kimppu ei maksa kuin vaivan.


Aurinkotuolikelien mentyä löysin intoa tehdä vähän siivoja kotona. Oikein konttasin lattialuutun kanssa nurkkia ja kalusteiden alusia. Yleensähän meillä siivotaan enimmäkseen keskilattialta. Ja sen kyllä nurkista huomasi! Vielä pitäisi innostua suorittamaan sama yläkerran osalta. Ehkä kuitenkin tarvitsen uuden aurinkoenergiatankkauksen ennen kuin luuttu taas liikkuu. Eikös kesäsäitä ole taas luvattu.


Siivoilu innostutti vähän sisustamaan. Löysin Henkkamaukalta uuden värikkään tyynynpäällisen, joka toi kesän olohuoneeseen. Ihastuin paratiisimaiseen kuosiin lintuineen ja kukkineen. Kangas mätsää kivasti turkoosin sävyihin, joita olen viljellyt viime vuodet. Meillä tosiaan sisustusmuutosten frekvenssi mitataan vuosissa. Eihän sitä nyt ihan alituiseen viitsi mitään uutta laittaa.


Näin pitkällä hoitovapaalla luulin, että saisin aikaan enemmän täällä kotona. Että minulla olisi kaapit ja nurkat putsplank. Tai että ainakin tietäisin, että mitä tavaraa on ja missä. Nyt kun hoitovapaata on jäljellä enää kesä, alkaa totuus paljastua. Olenkin aika mukavuudenhaluinen. Minusta siivoaminen ei ole kovin mukavaa. Ei myöskään remontoiminen. Niin, se suunniteltu pintaremonttikin jää tekemättä. Jos sitten esikoisen rippijuhliin. Vielä viisi vuotta armonaikaa.

Minun aikani kotioloissa on mennyt ulkoiluun ja harrastuksiin. Olen käyttänyt hirvittävän tuntimäärän ruuanlaittoon ja pyykkäämiseen. Olen paimentanut poikalaumaa. Ja aina tilaisuuden tullen olen rentoutunut. Olen lukenut ja talvisin olen nukkunut päiväunia. First things first!


Mutta nyt minulla on kesäkimppu ja kesätyyny. Ja ainakin osa nurkista putsplank. Taidan ottaa iltapäivänokoset!

Terveisin Katja

Instagram-sivuni löydät TÄÄLTÄ.  Nainen Talossa on myös Facebookissa. Voit tykätä blogin sivusta ja tilata päivitykset TÄÄLLÄ. 

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Uudistunut Haikon Kartano & Spa


Olen blogissa usein maininnut kuinka olen aulis tuhlaamaan elämyksiin ennemmin kuin tavaraan. Sydämeni vievä vuosipäivälahja on varmemmin yhteinen kokemus kuin koru. Viikonloppu Haikon Kartano & Spa:ssa kuulostaisi juuri sopivalta!

Sain kutsun tulla tutustumaan hotellitoimintansa 50-vuotisjuhlaa viettävän Haikon uudistuksiin. Tartuin kutsuun mielelläni, sillä vuosia sitten Haikossa yöpyneenä oli mukava päästä katsomaan millaista kartanossa ja kylpylässä nykyään olisi.


Meillä olikin keskiviikkona Haikossa hieno aurinkoinen päivä bloggaajaporukalla. Mukana oli useampikin tuttu blogiystävä. 


Haikon vierailu alkoi tyylikkäästi kartanon keltaisessa salongissa. Kilistelimme kuohuvalla Albert Edelfeltin taulujen ja antiikkihuonekalujen keskellä.

Veikko Vuoristo kartanoa pyörittävästä perheyrityksestä kertoi, että Haikossa on huomattu kaltaisiani elämysten arvostajia olevan nykyään paljon. Kartanon kylpylä on uudistettu remontilla todelliseksi hemmottelukeitaaksi vastaamaan asiakkaiden toiveita. Romanttinen kartanomiljöö ja ylellinen kylpylä ovatkin jo puitteiltaan elämyksellinen kokemus.


Pääsimme kurkistamaan kartanon Imperial-huoneeseen. En yhtään ihmettele, miksi tuo huone on hääparien suosiossa hääyön viettopaikaksi.


Huoneen parvekkeelta voi katsella kauas yhteiseen tulevaisuuteen. Mielessäni ajattelin, ettei tuollainen näkymä pahaa tekisi vähän vanhemmalle parillekaan.


Kartanorakennuksessa on toki omaleimainen tunnelmansa, mutta kylpylärakennuksen uusitut Deluxe-huoneet ovat myös tyylikkäät. Kaksiosainen huoneisto majoittaisi hyvin kokonaisen perheenkin. Mutta en minä tuonne lasten kanssa lähtisi. Kyllä Haikko on selvästi aikuisten oma hemmottelukeidas - ja erityisen viehättävä ehkä juuri siksi.Kylpylän uudet hoitotilat mahdollistavat pariskunnalle vaikka yhteisen hemmotteluhetken. Hierontaa vierekkäisillä hoitopedeillä ja kuohuvan kylvyn merinäköalalla. Aivan kuten taannoisessa Bachelor -tv-sarjassa nähdyillä ylellisillä treffeillä. Oman unelmien ukkomiehen kanssa sellaisesta voisi jopa nauttia.Meille esiteltiin myös perinteisempien kylpyläpalvelujen ja -hoitojen rinnalle avattua uutta Anti-age Clinic -hoitolaa, jonka laitteisto ja hoitomuodot näyttivät ja kuulostivat olevan aivan huippuluokkaa. Ihan halvalla noita ultraääni- ja Cryolipo-hoitoja ei saa. Energisoivaan huippukylmäelämykseen sen sijaan on varaa useammalla.


Muutama ryhmästämme pääsi kokeilemaankin -120 asteista huippukylmähoitoa kylmäkabiinissa. Voit lukea elämyksestä Uraäidin Ruuhkavuodet -blogista täältä.


Nautimme Haikon vierailun päätteeksi trendikkään ja terveellisen buffetin antimista raikkaasti sisustetussa Spa Bistrossa. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun minä pääsin syömään ihan oikeaa raakakakkua. Bistron tarjonta ei kuitenkaan ole pelkkää huipputerveellistä, vaan reilumman suolaisen nälkäänkin sieltä löytyy syötävää.


Meillä on ollut tapana muutaman vuoden välein kesäisin vierailla Porvoon idyllisessä vanhassa kaupungissa. Luulenpa, että seuraavaan Porvoon reissuun yhdistetään vähän kylpylöintiä ja kartanoromantiikkaa. 

Oletko sinä käynyt Haikossa?

Kiitos vielä haikkolaisille ja muille retkeläisille mukavasta päivästä.

Terveisin Katja

Instagram-sivuni löydät TÄÄLTÄ.  Nainen Talossa on myös Facebookissa. Voit tykätä blogin sivusta ja tilata päivitykset TÄÄLLÄ. 

tiistai 10. toukokuuta 2016

Äitiydestä ja äitienpäivästä


Minun piti kirjoittaa äitiydestä. Mutta viime päivien blogikierroksilla olen lukenut niin hienoja mietelmiä sesonkiaiheesta, että tuntuu kuin kaikki olisi jo sanottu. Tuula jo otsikoinnissaan osasi niin kuvaavasti kertoa mistä äitiydessä on kyse. Sehän on "Rakkautta ja piikkilankaa".

Niin lämpimiä, suloisia, pakahduttavan kauniita tunteita. Mutta välillä myös riipivää ja repivää.


Hankalinta äitiydessä on ehkä se, että itse on esimerkkinä lapsilleen ihan kaikesta. Jälkikasvu ei puheesta aina opi, mutta esimerkkiä se varmasti seuraa. Lapsi seuraa kuinka vanhempi reagoi, mitä tekee ja sanoo. Sehän tarkoittaa, että vanhemman pitäisi aina kyetä olemaan paras versio itsestään. Pitäisi kyetä aina ajattelemaan ja toimimaan järkevästi - tai ainakin lämpimän tunteen kautta.

Eihän sellainen vaatimus ole realistinen. Äidillekin tulee nälkä ja väsy. Pohjalainen temperamenttikin tuo omat haasteensa. No, oppivatpa meillä myös, että kaikesta voi puhua ja kaikki tunteet ovat sallittuja. Minulta oppivat senkin, ettei itseään ja tarpeitaan tarvitse jatkuvasti pienentää. Muut pitää huomioida, mutta kukaan ei ole olemassa vain muita varten.


Meillä oli perinteinen äitienpäivä. Kävimme isolla sukuporukalla syömässä ihanaa italialaista ruokaa. Voi Luoja sitä sitruunamuusia ja kalarullaa! Onnistuimme saamaan ison pöydän kaikkien aikojen parhaasta äitienpäiväbuffetista.

Uutta äitienpäivässä oli se, että oma äitini oli menossa mukana. Ei ollut aiempien vuosien satojen kilometrien välimatkaa. Miten ihanaa!

Kävimme aamukahvien ja lahjomisien jälkeen poikien kanssa kesäisellä perhelenkillä, ja keräsin äidille polun varrelta valkovuokkokimpun. Tuo klassikkokimppu on mielestäni kaunein kaikista.


Äitiyden päällimmäisin tunne on lopulta kiitollisuus siitä, että saa olla äiti. Kiitollisuus kaikesta rakkaudesta, kiitollisuus myös piikkilangoista. Sillä täytyyhän sen välillä repiä, jotta tasainen kunnolla tuntuisi!

Terveisin Katja

Instagram-sivuni löydät TÄÄLTÄ.  Nainen Talossa on myös Facebookissa. Voit tykätä blogin sivusta ja tilata päivitykset TÄÄLLÄ. 

lauantai 7. toukokuuta 2016

Tex Mexillä pihapöytä koreaksi


Nyt tartutaan hetkeen ja nautitaan kesästä. Siirretään koko elämä soveltuvin osin pihamaalle. Ja todellakin siirrytään ulkoruokintaan. Pihapaviljongin ruokapöydälle on jo nyt tullut enemmän käyttökertoja kuin viime vuoden heinäkuussa yhteensä. Hieno homma! Etelämaalaista meininkiä tässä on kaivattukin.

Järjestin helatorstaina perheelle notkuvan Tex Mex -herkkupöydän varhaisen kesän lämmittämään paviljonkiin. Sain Santa Marialta  blogiyhteistyönä inspiroivan tuotekassin, jolla kokkasin värikkään aterian, aina alkunaposteltavista herkulliseen jälkkäriin asti.

MENU
Nachosipsejä kahdella dipillä 
Smoky BBQ kanasalaattia
Jauhelihalla lastattuja tacoveneitä
Jälkiruoaksi kaneliset hedelmätortillat ja vaniljajäätelöä


Santa Marian Tex Mex -tuotteet ovat olleet minulla käytössä jo vuosikausia. Tykkään mausteseosten ja kastikkeiden helppoudesta. Niillähän voi kokeilla uusia vivahteita vähän kaikenlaisiin ruokiin. Ihan tavallinen makaronilaatikkokin saa uuden säväyksen, kun jauhelihan maustaa tacomausteella.

Santa Marian maustepusseissa olen huomannut olevan makua sen verran paljon, että usein maustan pussilla suositeltua isomman määrän lihaa tai kanaa.


Smoky BBQ -kanasalaatti

Salaattipohja:
jääsalaattia, kurkkua, punaista ja keltaista paprikaa, kirsikkatomaatteja, punasipulia
Pese ja pilko kasvikset ja kokoa salaatti isoon kulhoon.

750 g broilerin fileesuikaleita
1 pss Santa Maria Smoky BBQ Fajita -mausteseosta
Paista fileesuikaleet pannulla öljyssä ja mausta mausteseoksella, jäähdytä ja lisää salaattiin.

Koristele salaatti nachosipseillä ja tarjoa Guacamolen ja Chunky Salsan kanssa.


Tacoveneet

Santa Maria Mini Taco Tubseista on helppo tehdä lapsille hauskat tacoveneet pystyttämällä salaattipurje puisessa grillivarrastikussa juustopalaan tai kirsikkatomaattiin.

Santa Marian Taco-mausteseosta saa nykyään vihreässä pussissa luomuversiona. Se oli itselleni uusi tuttavuus. Perinteistä "luomutonta" tacomaustetta meillä on ollut aina kaapissa varalla. Maustoin yhdellä Taco-maustepussilla 700 g jauhelihaa.

Jauhelihan lisäksi tacoveneisiin lastattiin salaattia, kurkkua, maissia, tomaattia ja ananasta.


Guacamole ja salsa kuuluvat kaikenlaisten Tex Mex -ruokien tarjoiluun. Kokeilin tehdä nyt ensimmäistä kertaa guacamolen Santa Marian reseptillä, johon tuli kaksi avocadoa, Guacamole Dip Mix -pussi ja desi kermaviiliä. Nopeaa ja helppoa!Tuotekassissa ollut minitortillapussi sai minut miettimään mahdollisuutta tehdä tortilloista makea jälkkäri. Idean lämpimään hedelmätäytteeseen sain huhtikuiselta Teneriffan reissulta. Siellä suorastaan ahmin kuumia hedelmämössöjä jätskin kanssa.Makeat hedelmätortillat

1 pkt Santa Maria Original Mini Tortilla
1 banaani
1 pieni prk ananasta
6 persikanpuolikasta
puolikkaan sitruunan mehu
1 tl kanelia
2 -3 rkl fariinisokeria
voita

Kuutioi hedelmät. Paista hedelmäkuutiot pannulla voissa. Mausta sitruunamehulla, fariinisokerilla ja kanelilla. Jaa hedelmäseos 8 tortillalle ja kieritä rullalle. Lado rullat uunivuokaan leivinpaperin päälle.
Sulata pannulla vielä 1 rkl voita ja hieman fariinisokeria. Sivele tortillarullat voi-fariinisokeriliemellä.
Paista uunissa 225 asteessa 10-15 min. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.


Jälkkäri tuoksui jo niin hyvältä, että unohdin kuvata annokseni ennen haukkaamista. Viimeisen palan sentään tajusin kuvata ennen kuin se katosi. Herkkua!

Santa Marian mottona on "No More Boring Meals". Tylsyys onkin värikkäistä tex mex -mauista todella kaukana. Maksalaatikko kuuluu maanantaihin, tex mex perjantaihin!

Ulkoruokintakeleille on ennustettu ihanaa jatkoa. Nautitaan näistä etelämaalaisista säistä.
Mukavaa kesäistä äitienpäiväviikonloppua kaikille!

Terveisin Katja

Instagram-sivuni löydät TÄÄLTÄ.  Nainen Talossa on myös Facebookissa. Voit tykätä blogin sivusta ja tilata päivitykset TÄÄLLÄ. 

maanantai 2. toukokuuta 2016

Kepeät pihajuhlat tekivät vapun


Muurikkalettukesteistä on hyvää vauhtia muodostumassa meille vappuperinne. Pihapaviljongista lettulautasen äärestä on kiva tutkailla lähitienoon yleisötapahtuman vappuhumua. Nyt kun kestejä kannusti vielä kesäinen aurinko, oli juhlafiilis erityisen kohdillaan.Laskin, että vapun pihajuhlissamme piipahti kolmisenkymmentä vierasta. Mies paistoi seitsemän litraa lettutaikinaa. Melkein kaikki meni. Oli niin mukava tavata ihmisiä, joiden kanssa tulee oltua aivan liian vähän yhteyksissä. Ja tietenkin oli mukava viettää vappua myös niiden kanssa, joita tapaa harva se päivä.

Vappu on yksi suosikkijuhlistani siksi, että se on niin rento. Vapun viettoon ei ole mitään kaavaa. Emäntäkään ei ehdi stressaantua, kun kaikki tapahtuu vähän extempore. Vieraat kutsutaan viime tingassa ja etukäteen varmistetaan vain, että lettutaikinaa ja hilloa riittää.


Grillasimme myös makkaraa, ja tein minä tarjolle Ceasar-salaatinkin, mutta sitä jäi vapusta yli. Kuka nyt salaattia söisi, kun vieressä on jotain rasvaista ja makeaa. Letut olivat selvästi pääroolissa.Salaatin soisi kyllä maistuvan tämän viikonlopun jälkeen. Instagramin seuraajille esittelin millaisia herkkuja ahmimme jo perjantaina mummin munkkijuhlissa. Melkoista syöpöttelyä on siis ollut koko pitkä vappu.Ystäväni Minnie from Disneyland oli pihapirskeiden odotetuimpia vieraita, sillä hän toi juhliimme muitakin kuuluisuuksia.


Minnien seurueessa paikalle saapunut filmitähti Miss Butterfly oli valinnut vappueleganssiinsa vaaleanpunaisen höyhenpuuhkan ja strassisomisteiset pleksit. Lasit taisivat olla Diorin. Neitokainen muisti kummitätiään ihastuttavalla vappukimpulla.


Näissä kukissa kevät on kepeän kaunis!


Kuopukseni toimi pikku Minnien seuramiehenä. Tuollaisessa tilanteessa iskee miesväelle helposti tarve esitellä rohkeimmat temppunsa. Vieraisilla ollut koiraparka meinasi joutua urheustestin kohteeksi. Huolestuneille tiedoksi, että ehdin kameran takaa pelastamaan koiran korvineen. Sille ei jäänyt traumoja, ja sen emäntä lupasi sille hattaran.


Ai niin, olihan juhlaväen mukana myös yksi ruotsalainen NHL-tähti. Hän tiesi arvonsa ja vaati päästä vähän muita korkeammalle saadakseen parempia näköaloja ympäristöönsä. Lettua NHL-tähti ei syönyt. Lettu ei vissiin kuulu huippu-urheilijan ruokavalioon (vielä).


Kiva lämmin vappu siirtää tunnelmat jo kesämuudiin. Näistä fiiliksistä toivottelen mukavaa tynkäviikkoa. Vapusta väsynyt juhlakansa saa helatorstaista ylimääräisen huokaisuhetken. Nautitaan siitä!

Terveisin Katja

Instagram-sivuni löydät TÄÄLTÄ.  Nainen Talossa on myös Facebookissa. Voit tykätä blogin sivusta ja tilata päivitykset TÄÄLLÄ.